MYNTE YOGA

Yoga - Kosthold - Natur

Mynte Yoga er et lite enkeltkvinneforetak som drives av meg alene, med Sandefjord som base. Bedriften startet som en hobby hjemme i stua, da jeg studerte bachelor i ernæring som nettstudent. Mitt ønske var å dele hvordan kosthold og yoga har forbedret mitt liv totalt. Før jeg starte med yoga og kostholdsendringer hadde jeg kronisk sykdom, smerter og lite energi- dette endret seg med ny kunnskap og sunne vaner.

Yoga åpnet også en port for meg til trygghet og selvtillit, og dette gav meg mot til å dele mer av min erfaring med andre. Mynte Yoga Og Ernæring ble det første navnet da bedriften ble skapt, og nå forenklet til bare Mynte Yoga.

Jeg har undervist i flere studioer, holdt events, foredrag, yogaweekends, kurs og gjort masse spennende så langt. Hele tiden har jeg drømt om et eget studio hvor jeg kan dele både kosthold og yoga, samt skape et yogamiljø i vår lille by Sandefjord. 

August 2019 åpnet jeg opp Mynte Yoga Lounge midt i sentrum, og med på laget har jeg flere flotte instruktører som deler sin yoga også. Sammen tilbyr vi varierte timer, slik at alle kan finne en yogastil som passer for sitt ønske.

Gjennom Mynte Yoga har jeg to andre grener også: 

Pust og Padleeventyr: Jeg elsker naturen, padling og fjellturer, og dette skal så klart deles med deg! Så bli med på dagstur, helgeturer eller ukestur til fjord, fjell, hav, og fossefall. Alt kombinert med yoga, pust og meditasjon. 

Mindful Mat: Jeg kombinerer min kunnskap innen ernæring, mindful eating, fordøyelse og yoga, i ulike workshops og events. En helhetlig tilnærming til kroppen gjennom næring vil og gi deg balanse og god helse.

Jeg ønsker å inspirere deg til å finne dine nye vaner som passer inn i ditt liv- er du klar for et liv i balanse?

Ser frem til vi treffes!

Alt godt, Elisabeth Sørum

Kongensgate 24, 3211 Sandefjord

©2019 by Mynte Yoga.