top of page
22384071_1554338077921316_8918583604174491277_o.jpg

Cecilie H. Akrei

Ashtanga Yoga, Kurs / Øvet gruppe / Torsdager kl. 17.30 (75 min).

Fysisk krevende yogaform hvor du kombinerer pust og bevegelse i en fast serie med øvelser - meditasjon i bevegelse. Klassen er ledet og vi gjør de stående stillingene i første serien, noen av de sittende og avsluttende. Nivå 2.

Om Cecilie: 

Jeg har praktisert Ashtanga yoga i flere år, men har også vært innom mange ulike former for yoga. Jeg har hovedfag i religionshistorie fra Universitetet i Oslo, og jeg har mange års erfaring som treningsinstruktør, som jeg begynte som i 2001. Siden 2012 har jeg kun undervist i yoga. Min utdannelse innen yoga er fordypning i Ashtanga yoga ved R. Alexander Medin, Teacher Training 200 timer fra YogaWorks, gravidyogalærerutdannelse fra Oslo Yoga, Yin yoga utdannelse fra Prana Yin yoga, samt D.Y.P. yogalærerutdannelse fra House of Yoga. Jeg underviser på yogasenter og i bedrift. 

Yoga er en livsfilosofi for meg som jeg prøver å etterleve hver dag, også utenfor yogamatta. Jeg har min daglige fysiske Ashtanga praksis, og yogafilosofien inneholder mange flere verdier som jeg forsøker å leve etter i alt jeg gjør. Yoga er en spirituell disiplin for meg, som i tillegg til å få deg i fysisk form gir deg mental ro, selvtillit og selvinnsikt. Ved å undervise yoga håper jeg å inspirere andre til å oppdage yogaens fordeler. 

email: yamayogacecilie@gmail.com

Utdannelse og kurs

Yoga utdannelser og kurs

Min utdannelse innen yoga er 200 timer (RYT) Teacher training fra YogaWorks, gravidyogalærerutdannelse fra Oslo Yoga, Yin yoga utdannelse fra Prana Yin yoga, samt D.Y.P. yogalærerutdannelse fra House of Yoga. Høst 2017/vår 2018 tar jeg fordypning innen Ashtanga yoga med Alexander R. Medin på Nøsen.

bottom of page