Mindful Mage  26. Januar 2020

La maten være din medisin og meditasjon ♥


Denne dagen får du inspirasjon til hvordan du kan spise mer mindfult ved å smake, puste og nyte hver bit. Gjennom mindfulness, pust, hvile, og mat som stimulerer kroppen vil du kunne bidra til en bedre helse! Du kan bli sunnere i kroppen, samt føle mindre stress, bedret fordøyelse, mindre søtsug og frustrasjoner rundt hva som er rett eller galt å spise. Ved å lære å lytte til kroppen, senke skuldre, skape glede og takknemmlighet til maten vil vi senke stressnivået i kroppen og dermed lettere ta de riktige valgene. Stress og søvnvaner påvirker dine matvalg og din helse i stor grad. Og mange titter i kjøleskapet for å finne svaret på andre problemer og ender opp med å forstyrre fordøyelsen og skape nye problemer. I en hektisk hverdag spiser vi mens vi jobber, ser på tv og kjører bil og dette vil kunne skape fordøyelsesproblemer da nervesystemet ikke får den roen som trengs for å fordøye.Vil du lære mer om dette temaet så bli med på en spennende dag med inspirasjon og teknikker for å skape et liv med mindful mat.Velkommen!


PRIS: 530,-


P R O G R A M

<> Foredrag om mindful eating, fordøyelsen og nervesystemet.

<> Pusteøvelser

<> Yoga som stimulerer og roer fordøyelsen

<> Øvelse, vi smaker på mat gjennom guidet mindfuleating.

<> Minihefte på Glad Mage Oppskrifter på email

M E N Y- Raw Urte Suppe- Raw Nøtte Fudge- Crunchy Surprise (Serveres små smaksopplevelser som gest for meditasjonen, så inget mettende måltid)

P Å M E L D I N G

<> Pris: 530,-

<> Påmelding: VIPPS, Kjøp og betal: Mynte Yoga: 551301 (Be om kvittering ved kjøp i appen, du får senere tilsendt en email med velkomstbrev)


NB: Bindende påmelding!


<> Sted: Kongensgate 24, Sandefjord

<> Kun 12 plasser

<> Frist: 20 Januar 2020

<> Husk: notatbok, penn, behagelige klær for yoga.

(NB: Allergier kan dessverre ikke tas hensyn til for smakebitene til øvelsene. Ta kontakt for spørsmål om allergener) 

 

Kongensgate 24, 3211 Sandefjord

©2019 by Mynte Yoga.