Pust og Padling

Yoga og padling i skjønn harmoni- tilstede i naturen gjennom hvert padletak. 

I 2016 startet Tine Raisbæk og jeg opp med kurs og turer med meditasjon og mestring i kajakk. Sammen gir vi deg trygg opplevelse på vannet, ny kunnskap og en mindfull opplevelse. 

Slik startet eventyret:

Vi møttes første gang i kajakk på innsjøen Goksjø i Sandefjord sommeren 2014. Jeg (Elisabeth) hadde fått en gammel og ustabil kajakk i gave og skulle ut å teste denne for første gang, uten noen padleerfaring. Tine var ute å padlet selv denne dagen, og da hund padlet forbi så hun hvordan jeg klønet og var utrygg i kajakken. Tine kom padlende bort til meg og spurte ivrig om jeg ville ha hjelp. Jeg var litt flau over at jeg tydeligvis så så klønete ut at jeg takket nei og forsøkte meg på egenhånd. I ettertid forsto jeg at jeg trengte kursing, så jeg tok grunnkurs i padling og begynte å elske følelsen av å padle. Som yogainstruktør opplevde jeg at padlingen gav meg mye av den samme roen som yoga, samt at yoga og padling utfyller hverandre fysisk og gir nærhet til naturen. Jeg ville lære mer om padling! En dag kom jeg til å tenke på Tine igjen; hvordan hun var så ivrig på å hjelpe meg den dagen på Goksjø. Ideen om å kombinere padling og yoga begynte å gro og det var Tine jeg ville ha med på laget. Heldigvis er verden (Sandefjord) en liten plass og jeg fant lett frem til Tine. Hun tente på konseptet med engang, og sammen startet vi planlegging og satte igang med vår første yoga + padledag sommeren 2016.

Siden har  interessen vært helt fantastisk, med mange nye padlere og yogier som har fått oppleve natur, mestring og mindfulness. Jeg har selv tatt teknikkkurs, aktivitetsleder kurs og er med som assistent i padlingen på våres kurs. 

Vi holder også en årlig langhelg i Hardanger med fantastisk padling på fjorden, følg med for turer!

 

 

 

Kursdatoer for 2021 kommer

Contact Me
97574598_884268822050648_806201448203917