top of page

søn. 04. feb.

|

Sandefjord

Buddha Flow

Denne klassen tar for seg en meditasjon i bevegelse. Tematikk fra buddhistisk psykologi farger klassen; for eksempel vennlighet eller visdom, og vi ser på dette fra både et fysisk og mentalt perspektiv. Å inkludere flere perspektiver er selve beskrivelsen på visdom, så dette er hva vi kultivere.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Buddha Flow
Buddha Flow

Tid og sted

04. feb. 2024, 14:00 – 16:30

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

Buddha Flow - med Daniel Gjerde fra "Let`s Yoga". 

Buddha Flow er et egenskapt konsept som omfatter hvordan jeg selv praktiserer. Klassene er farget av erfaring fra Hatha Yoga med flow og pust fra Ashtanga, presisjon og justering fra Iyengar, yoga til alle kropper fra Yoga Works. Yoga Tantra fra Tantra Flow Yoga med fokus på den subtile kroppen.

Den aller største inspirasjonen kommer fra filosofi og psykologi fra Tibetansk Buddhisme og praksis fra Teravada Buddhisme. Meditasjon og mindfulness fra disse skolene og tradisjonene trener oss til å se realitet, hvordan noe virkelig er satt sammen. Visdom og med-kjærlighet er de største komponentene og gjennom kontinuerlig forskning i sinnet skaper glede her og nå. Gi slipp er den største praksisen.

Denne klassen tar for seg en meditasjon i bevegelse. 

Tematikk fra buddhistisk psykologi farger klassen; for eksempel vennlighet eller visdom, og vi ser på dette fra både et fysisk og mentalt perspektiv. Å inkludere flere perspektiver er selve beskrivelsen på visdom, så dette er hva vi kultiverer i oss selv. Du får servert en slow flow klasse med vinyasa yoga, hvor temaer blir flettet inn, og vi vil undersøke temaene i meditasjon. Meditasjon er både en måte å beskytte sinnet på og å trene sinnet og tydeliggjøre forbindelsen med hjertet.

Om Daniel Gjerde:

“Jeg elsker å bevege meg; bevege kroppen, bevege sinnet, bevege pusten og bevege sjelen.”

Daniel er erfaren yogainstruktør med bred utdanning. Han har 700 timers Yogaworks utdanning, Radient Child & Groovy kids sertifisering, og Vipassana meditasjon erfaring. Han underviser vinyasa yoga, yoga for barn og workshops med tematikk innen filosofi og mer lekne klasser som armbalanser og håndstående.

Daniel har en lett, nysgjerrig og leken tilnærming til yoga, hvor han inkluderer alle folk som de er, og løfter frem motivasjon og yogagleden så lett. 

Insta: @gjerdeyoga

Nettside: www.gjerdeyoga.no

Billetter

  • Buddha Flow

    kr 550,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page