top of page

fre. 24. mars

|

Mynte Yoga

Drømmehvile / Yoga Nidra for Sakral Chakra

En kveld for dyp hvile, hvor vi slipper mentalt stress og vekker vår indre kreativitet.

Tickets Unavailable
See other events
Drømmehvile / Yoga Nidra for Sakral Chakra
Drømmehvile / Yoga Nidra for Sakral Chakra

Tid og sted

24. mars 2023, 18:30 – 21:00

Mynte Yoga, Kongens gate 24, Sandefjord, Norway

Om arrangementet

♡  D R Ø M M E H V I L E   ♡ Sakral Chakra for din Indre Kreativitet

Fredag 24.Mars. 18.30-21.00

Skjem deg selv bort med en pause, hvor du kan slippe stresset, og virkelig finne dyp hvile.  Hvil ned på yogamatten med puter og pledd, lukk øynene og kjenn pustens rytme. Trekk inn duften av sandeltre, og finn tilstedeværelse med herlig yoga. Timen avsluttes med mindful sjokolade.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAM

✨ Pust

Du lærer Ildpusten, som slipper mentale spenninger.

✨ Yin Yoga 

Dype tøyninger som lindrer fysiske spenninger, med fokus på hofter, bekken, korsrygg og setet.

✨  Yoga Nidra 

Guidet avspenning som gir dyp hvile. Ta imot en lett ansiktsmassasje med økologiske oljer, og kjenn hvor godt det er å hvile. 

✨ Hjerte Chakra

Vi vekker vår indre kreativitet og åpner sinnet for å flyte med livet gjennom tillit. Sakral chakra representerer elementet vann, våres emosjoner, den skapende energien, drivkraft, sensualitet og seksualitet. Gjennom pust, meditasjon og guidet avspenning åpner vi sinnet til å tillate oss selv å nyte, sanse og omfavne livet med glede.

✨ Mindful Sjokolade 

Servering av hjemmelaget sjokolade som nytes gjennom mindfulness, hver bit utforskes og vekker sanser og tilstedeværelse.

✨ Velvære gave fra Voya økologisk hudpleie, samt servering av den nydelige algeteen med kamille. 

✨ PRIS :  590 kr                       

✨ Ink. lån av yogamatte, puter, pledd, blokker, oljer og lett servering av sjokolade og Voya sin nydelige te.

✨ Gave fra Voya, ( Verdi ca. 200,-)

✨ Kle deg i varme og behagelige klær.

Voya Organic Beauty bidrar med nydelige produkter til dette eventet. Voya er prisvinnende økologisk hudpleie med fokus på bærekraft og naturlige ingredienser som nærer og gir velvære, og lukter vidunderlig. 

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Elisabeth Sørum er din yogalærer på dette eventet. Hun startet Mynte Yoga i 2015 og har gjennom årene skapt en oase av næring til kropp sinn og sjel i hjertet av Sandefjord. 

Hun har flere grundige utdannelser å støtte seg til, og viktigst av alt, en egen praksis og personlig erfaring gjennom årene. Hun underviser Ashtanga, vinyasa og  yin yoga, og har sitt hjerte for en mindful tilnæring til pust, og hvile for nervesystemet. 

Hun arrangerer yoga reiser i Norge, samt gir kostholdsveiledning og inspirere deg til en sunnere livsstil gjennom mindful eating.

 

Dele dette arrangementet

bottom of page