top of page

fre. 21. okt.

|

Lom

Fjellro og Yoga i Jotunheimen

Næring til kropp, sinn og sjel gjennom mindfulness, yin yoga, pust og meditasjon. Den vakre fjellheimen gir de perfekte rammene for Fjellro og hvile.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fjellro og Yoga i Jotunheimen
Fjellro og Yoga i Jotunheimen

Tid og sted

21. okt. 2022, 15:00 – 23. okt. 2022, 11:00

Lom, Stymmevegen 24, 2686 Lom, Norway

Om arrangementet

På nordsiden av Jotunheimen, 957 m.o.h, finnes et gammelt seterområdet med variert kulturlandskap. Her ligger Soleggen fjellstue med sin magiske Yogadome bygget i tre, som en stor kuppel blandt fjellenes kurver. 

Denne Oktober helgen kan du finne tilbake til den indre roen du har lengtet etter!

Her finner du tilbake til deg selv; gjennom mindfulness, yin yoga, pust og meditasjon.♡

Retreatet arrangeres av Elisabeth Sørum fra Mynte Yoga. Hun er en yogalærer med mange års erfaring, sertifisert innen Yin Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Uniao Yoga Flow og erfaring fra pranayama og meditasjon. Hun har arrangert yoga retreats i Norge siden 2016 og har et hjerte for mindfulness gjennom yoga og natur, og næring fra sunn mat.

Denne helgen skal vi nyte, puste, hvile og lære. Vi fordyper oss i hvordan yogaens filosofi ser den energetiske kropp, sinn og sjel. Gjennom yin yoga, pust, mindfulness, nadier, chakras, vayus og koshas.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta, kun ett ønske om å lære, og ett ønske om å gi deg selv en nærende helg.

♡ Yin Yoga

Yin yoga inviterer til å gi slipp i kropp og sinn. Smelte ned mot puter og pledd, skape dype pust som lindrer spenninger og myker opp kroppen. Gjennom lange hold i hver øvelse finnes det tid til å finne mykhet og ro- en yogastil som er spesielt nærende etter en dag med vandring i fjellet. Hver kveld nyter vi en klasse med Yin Yoga og yoga nidra.

Yoga nidra, betyr yogisk søvn; her guides du inn i dyp avspenning som lar deg sveve mellom våken og hvilende tilstand. Du kjenner deg fornyet, med en dyp indre ro.

♡  Mindful Yoga

Hver morgen starter vi med pust og meditasjon, etterfulgt av rolig yoga med rot i mindfulness og ashtanga vinyasa yoga. Vi gjør halve primær serien med myk tilnærming, med mykhet mellom asanas istedet styrke. Stillinger holdes lenger, så du får tid til å kjenne effekten, pust og nærvær i hver øvelse.

♡ Pranayama

Hver klasse starter med pusteteknikker, pranayama. Yogiske teknikker som forbereder for meditasjon ved å roe nervesystemet, øver kontroll over emosjoner, stilner sinnet, samt renser bihuler og lunger. Du lærer ulike teknikker som du vil kunne ta med deg inn i hverdagen for stresshåndtering, dypere søvn og økt fokus på jobb og i hverdagen.

♡ Meditasjon

Ulike teknikker introduseres under retreatet, med grunnsten i Buddhistisk Samatha meditasjon. Meditasjonen øver å stilne sinnet; ved å flytte fokus til en lyd, lys, pusten eller et mantra.

Ved å øve konsentrasjon i sinnet over tid kan vi øve oss mot stillhet i sinnet – mot meditasjon.

♡  Soleggen Fjellstue

Vi bor på på Soleggen fjellstue, et sted brukt for leirskole og yogaretreats. Du sover på eget rom, med enkel standard, med eget bad, eller delt bad. Det serveres nydelig vegetarisk mat til hvert måltid, og fjellroen hvisker til deg mellom yogaklassene. Mange fine turer finnes rett utenfor døren; for mindful vandring eller turer for den eventyrlystne. Her kan du også senke skuldrene med en god bok eller ta med strikketøyet og nyte et avbrekk fra hverdagen. Vårt høydepunkt er den vakre Yogadomen plassert her på fjellet; en unik atmosfære venter deg for din indre reise her.

♡  ♡  ♡  ♡   MELD DEG PÅ SENEST 1. OKTOBER!  ♡  ♡  ♡  ♡  

Priser inkluderer: 

Overnatting, 2 x middag, 2 x frokost, 1 lunsj, 8 timer yogaworkshop, Velkomstgave fra Voya Beauty, økologisk hudpleie og gave fra Mynte Yoga: 1 måned tilgang til Yogateket. Online yoga, + lydfiler med meditasjon, pusteteknikker og guidet avspenning.

TRANSPORT:

Bil er den enkleste måten er å reise hit. Reis sammen, eller alene. Ca 4,5 time fra Oslo.

Det er ingen felles transport, men arrangør kan være behjelpelig med kommunikasjon mellom gjester for eventuell samkjøring ved ønske.

♡ Program / 8 timer yoga og tid i naturen

Fredag

 • 15.00 / Innsjekk
 • 17.00 / Velkomst
 • 17.30- 19.30 / Yin yoga, pranayama og meditasjon
 • 19.30 / Middag

Lørdag

 • 08.00-10.00 / Mindful Yoga, pranayama og meditasjon
 • 10.00 / Frokost
 • Lunsj smøres som niste
 • 17.00-19.00 / Yin Yoga, pranayama og meditasjon
 • 19.30 / Middag

Søndag

 • 08.00- 10.00 Mindful Yoga, Yin Yoga pranayama og meditasjon.
 • 10.00 / Frokost
 • 11.00 / Utsjekk

Betingelser:

Legg merke til bindende påmelding!  

Anbefaler reiseforsikring ved sykdom/skader/ andre årsaker. Det er ingen refusjon ved ikke møtt, og dette aksepteres ved kjøp av billett til arrangementet. Det er tillat å gi/selge sin plass til noen andre, men dette gjøres på egenhånd og det pliktes å informere arrangør om hvem som kommer i ditt sted. 

NB: Ved eventuelt for få deltagere har arrangør rett til å endre dato og/eller avlyse arrangementet. Du vil da få tilbakebetalt din billettpris eller tilbud om plass på ny dato.

Billetter

 • Fjellro / Dobbeltrom / 2 pers

  2 personer i delt dobbeltrom, med dobbeltseng og eget bad. Prisen er totalt for to personer.

  kr 7 800,00
  Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page