top of page

tir. 06. sep.

|

Sandefjord

Grunnkurs 14 uker / Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga er en tradisjonell yogastil som gir deg et solid verktøy for livsmestring. Kurset gir deg en grundig innføring i tradisjonen og du får støtte gjennom en nettportal med filmer, lesing om refleksjons oppgaver.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Grunnkurs 14 uker / Ashtanga Yoga
Grunnkurs 14 uker / Ashtanga Yoga

Tid og sted

06. sep. 2022, 17:00 CEST – 15. des. 2022, 18:30 CET

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

Ashtanga Vinyasa Grunnkurs / Høst 2022

Kurset startet 6.September, åpent for å hoppe inn når du ønsker, resterende 12 uker.

Kurset passer for nybegynner som ønsker styrke, smidighet og stamina. Eller for øvet som ønsker å utvikle sin praksis videre.

Fordyp deg i yoga og lær teknikk, selvjusteringer, lett filosofi og selvutvikling gjennom yoga. Det ultimate kurset for deg som ønsker å ta skrittet mot indre ro og ytre styrke.

Ashtanga Yoga er en dynamisk og sterk yogastil som tar for seg en fast sekvens av yogaøvelser. I dette kurset har vi fokus på halve primær serien som kalles for "Yoga Chikitsa", som betyr Yoga Terapi. Øvelsen gir en styrkende effekt og dyp avspenning for sinnet. Gjennom kurset tar vi sikte på å øve halve serien, og med tiden kommer vi gjennom hele serien iløpet av ukene. Serien starter med oppvarmende solhilsner, så en stående sekvens som styrker ben og gir økt balanse. Så en sittende sekvens som mykner muskler i ben, sete og rygg, før vi finner ro i avsluttende sekvens som løser opp i spenninger i bryst, rygg og sinnet. Tilslutt hviler vi med stille hvile i Savasana. Her kjennes en "bliss" i sinnet og kroppen etter de fysiske øvelsene.

 Ashtanga har også stort fokus på indre vekst gjennom "De åtte grener", filosofiske aspekter som øver selvrefleksjon, konsentrasjon, hvordan møte deg selv og omverdenen med ro og klarhet. Dette vil det bli lese oppgaver i, samt teori kvelder hvor det foreleses om ulike temaer og det inviteres til diskusjon og felles refleksjon.

---------------------------------------

Inkludert nettportal med yogafilmer, teori, hjemmeoppgaver, refleksjonsoppgaver og tilgang til Lytt@Mynte, online lydklasser med meditasjoner, pusteteknikker, guidet avspenning, mindful eating for hjemmebruk

Kurs 14 uker:

Uke 36-50 ( Opphold uke 41, Høstfere)

----------------------------------------

BINDENDE PÅMELDING AKSEPTERES VED KJØP. Det gis ingen refusjon ved sykdom/skader, men du får tilbud om klippekort for tapte timer om det leveres sykemelding. 

PROGRAM

Grunnleggende introduksjon til Ashtanga Vinyasa Yoga, men kurset passer for litt øvet også, da du vil få ny innsikt, selvrefleksjon og lære hvordan du kan møte din praksis der du er i dag.

Du vil få økt progresjon disse ukene og kjenne deg sterkere og mykere om du gjennomfører programmet. Du vil og få et nytt verktøy for indre ro du kan ha med deg resten av livet!

Kurset tar for seg noe teori hver uke, hvor du får et overblikk over filosofi og aspekter hvor vi lærer om yogaens tradisjon og Yoga Sutras. Vi ser nærmere på hvordan denne gamle teksten kan være en guide i vårt moderne liv.  

Kurset passer for deg som er VILLIG til å  lære, praktisere og møte opp for deg selv hver uke. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper om yoga, kun viljen til å møte opp dedikert. 

La 2022 bli året du transformeres! Velkommen med på en spennede reise mot en glødende versjon av deg selv <3

Les om din yogalærer Elisabeth Sørum her: 

https://www.mynteyoga.no/elisabeth-sorum

BINDENDE PÅMELDING AKSEPTERES VED KJØP. Det gis ingen refusjon ved sykdom/skader, men du får tilbud om klippekort for tapte timer om det leveres sykemelding. 

Billetter

  • Ashtanga Grunnkurs 14 uker

    BINDENDE PÅMELDING AKSEPTERES VED KJØP. Det gis ingen refusjon ved sykdom/skader, men du får tilbud om klippekort for tapte timer om det leveres sykemelding.

    kr 3 150,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page