top of page

tor. 21. apr.

|

Sandefjord

Grunnkurs / Vinyasa Krama Yoga

Vinyasa Krama Yoga betyr "klok progresjon". Dette kurset gir deg nettop det! Hver øvelse bygger på neste, hver klasse bygger på den forrige- slik skapes progresjon og mestring over tid.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Grunnkurs / Vinyasa Krama Yoga
Grunnkurs / Vinyasa Krama Yoga

Tid og sted

21. apr. 2022, 19:00 – 20:30

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

Vinyasa Krama betyr "klok progresjon" og ble skapt av den moderne yogaens far; T. Krishnamacharya. 

Denne yogatradisjonen har fokus på øvelser synkronisert med pusten, hvor dette gir en meditativ opplevelse, mer fokus og stamina. Hver øvelse forbereder for en mer avansert øvelse, og over tid vil du kjenne forbedret balanse, fleksibilitet og kjernemuskler. Yogastilen passer for alle som ønsker en dynamisk praksis, men du behøver ikke ha forkunskaper før du starter, kun motivasjon til å begynne. Vi møter yogaen med den kroppen vi har, og lærer å tilpasse etter egen kropp og helse. 

Kurset vil starte med en enkel yogaserie, som gradvis bygger på til mer avansert ettersom gruppen vokser med serien. Denne formen for yoga gir mestring og forbedret kroppskontakt ved å utforske anatomi, kroppens språk og øvelser som gradvis fordypes.

Hver time starter med et mantra som tuner oss inn, pusteøvelse (pranayama), en fysisk serie med styrkende øvelser og tilslutt avspenning med kroppskanning. 

KURSDETALJER:

8 ukers kurs i Vinyasa Yoga med Elisabeth Sørum.

Torsdager 19.00-20.30 ( 90 min)

Mynte Yoga, Kongensgate 24, Sandefjord.

Kurs uker: 16,17,18,19,20,22,23,24 ( opphold uke 21)

Hver uke blir ett nytt tema introdusert for fordypning: 

- Pust i bevegelse

- Vinyasa Krama 

- Foroverfold

- Bakoverbøyninger

- Vridninger

- Balanse

- Inversjoner

- Meditasjon

Kurset passer for alle som ønsker en dynamisk yogapraksis. Kurset tar for seg små grupper med maks 12 deltagere, for bedre kontakt med yogalærer, mer personlig tilpasset øvelser, mer assistanse av lærer og fysiske justeringer. Det gis hjemmelekse for hver uke i form av yogaøvelser som skal øves hjemme, og det er forventet at du gjennomfører hjemmepraksis slik at du opplever en progresjon og du kan henge med i gruppens utvikling gjennom kurset. Du får støtte i form av yogafilmer på en nettportal du kan følge hjemme hver uke.

Billetter

  • Vinyasa Kurs

    kr 2 100,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page