top of page

søn. 04. feb.

|

Sandefjord

Håndstående med Styrke og Lek.

En temaklasse for deg som vil utforske øvelser som tar deg opp ned, armbalanser og kjernestyrke.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Håndstående med Styrke og Lek.
Håndstående med Styrke og Lek.

Tid og sted

04. feb. 2024, 10:00 – 12:30

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

Håndstående med Styrke og Lek.

Gjør deg klar til å lære og leke! 

Lær hvordan du kan bruke hendene, armer, skuldre, core og ben i håndstående praksisen din. Er du ny til dette får du et ekstremt godt grunnlag, og er du allerede på vei vil du få spesifikke tips til hvordan du kan forbedre din håndstående. Du vil lære klok teknikk og bruk av kroppen og både forstå bedre, og erfare selv hvordan og hvorfor disse elementene er viktige. Vi bruker blokker, belter, veggen for å gå dypere i forståelsen. Dette kommer til å bli en lærerik og gøy erfaring. Du får også mulighet til å leke med håndstående på forskjellige måter på en trygg måte.

Klassen passer for alle som vil kjenne på styrke, ta frem troen på seg selv, og for deg som ønnsker utvikling i en etablert håndstående praksis. Kom som du er, ta med et smil og se frem til varme og latter.

Om Daniel Gjerde:

“Jeg elsker å bevege meg; bevege kroppen, bevege sinnet, bevege pusten og bevege sjelen.”

Daniel er erfaren yogainstruktør med bred utdanning. Han har 700 timers Yogaworks utdanning, Radient Child & Groovy kids sertifisering, og Vipassana meditasjon erfaring. Han underviser vinyasa yoga, yoga for barn og workshops med tematikk innen filosofi og mer lekne klasser som armbalanser og håndstående.

Daniel har en lett, nysgjerrig og leken tilnærming til yoga, hvor han inkluderer alle folk som de er, og løfter frem motivasjon og yogagleden så lett. 

Insta: @gjerdeyoga

Nettside: www.gjerdeyoga.no

Billetter

  • Håndstående event

    kr 550,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page