top of page

tor. 05. aug.

|

Stryn

Indre Ro ♡ Yogahelg i Oldedalen

Bli med til fortryllende Oldedalen og finn indre ro gjennom yoga, meditasjon og magisk natur.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Indre Ro ♡ Yogahelg i Oldedalen
Indre Ro ♡ Yogahelg i Oldedalen

Tid og sted

05. aug. 2021, 17:00 – 08. aug. 2021, 11:00

Stryn, Sekundær Fylkesvei 724 9, Oldedalsvegev 2167, 6791 Oldedalen, Norway

Om arrangementet

Bli med til fortryllende Oldedalen i Stryn og finn indre ro gjennom yoga, meditasjon og magisk natur. Vi befinner oss midt bland isbreer, mektige fjell og vakre fossefall.  Elisabeth fra Mynte Yoga brenner for å dele yogiske verktøy til å skape indre ro i hverdagen. Gjennom yoga, meditasjon, pust og filosofi deler hun denne langhelgen med deg, vakkert rammet inn av mektige fjell. Hver yogaklasser har et eget tema for fordypning og klassene holdes i den vakre shalaen som er bygget i sten, glass og tre.  Mellom yogaklasser kan du nyte opplevelser på egenhånd, eller i felleskap med gruppen.

Vi bor på Melkevoll Bretun, som er plassert innerst i Stryn kommune, i Oldedalen. Rett ved inngangen til Jostedalsbreen Nasjonalpark og brearmen Briksdalsbreen. Stedet er bygget i pakt med naturen, og med turstier og utsiktspunkt rundt Bretunet. Her er også mulig å buldre/ klatre på steinene, ta sauna og isbad i brevann- kulpen, eller nyte livet med utsikt mot fjell, store fosser og breer. Her finner du tilbake til pust og sjel ♡

HØYDEPUNKTER  ♡ Opplev vakre Oldedalen i Stryn ♡ Yoga og Meditasjon fordypning ♡ Bo jordnært ved fjell og fossefall ♡ Magisk natur og opplevelser ♡ Fantastisk yogashala bygd inn i fjell! ♡ Tid til å puste, tid til å utforske naturen.

Forslag til turer: ♡ Briksdalbreen ♡ Skåla fjelltur ♡ Padle på Oldevattnet

PÅMELDING:

Påmedling er bindende, men du får KORONAGARANTI. Det innebærer at ved enten nasjonale tiltak eller lokale i Oldedalen som forhindrer gjennomført yogahelg med samling i gruppe, da vil det gis refusjon av din betalte pris for yogapakken, minus et andministrasjonsgebyr på 300 kr. 

Bindende påmelding. Anbefaler reiseforsikring. Ingen refusjon ved sykdom eller andre uforutsette hendelser. Du kan selv selge din plass videre ved behov.

Påmelding gir kun tilgang til yogapakken med tre middager. Overnatting må bookes til Melkevoll Bretun, og det er ikke mulig å kombinere med overnatting andre steder. Alle andre måltider er ikke inkludert. Les all informasjon i event beskrivelse. Transport er ikke inkludert. 

Yogapakken bookes direkte til Mynte yoga, og ditt overnattings valg bookes direkte til epost: yoganordfjord@gmail.com

YOGAPAKKE: ,- - Yogapakken; 6 stk workshops - Meditasjon - Pranayama - Mudras - Vinyasa Yoga - 3 middager (Torsdag, Fredag, Lørdag)  - Sauna og isbad i kulpen.   - Gave fra Voya Organic Beauty ---------------------------------------- - Sauna session daglig, morgen / kveld. - Tre vegetariske middager i felleskap.  - Alle andre måltider er ikke inkludert i pris og tilberedes på egenhånd. Mat kan lages i hytter og i felles kjøkken på campen. Det er en veldig flott utelada med peis, lune vegger og tak, brettspill, kjøkken og flere sitteplasser hvor du kan være sosial, spise og ta en te på kvelden. Det finnes matbutikk, cafe og restauranter i området av Oldedalen ved en liten kjøretur, eller gåavstand til Fjellstuen ved inngangen til Briksdalbreen.

Earlybirdprisen er begrenset av plasser og varer kun til 11.april. 

PRISER OVERNATTING Bo i sjarmerende hytter på Melkevoll Bretun Camping. Her får du eget rom i delt hytte, med fullt utstyrt kjøkken, nytt bad, stor terrasse og peis i stuen.

Enkeltrom: 1350 pr. person, 3 netter.   Dobbeltrom: 900 per person, 3 netter.  Inkluderer sengetøy + 1 håndkle.

Telt / bobil på campingen: 180 + 30 per person i teltet/bobilen pr. natt.

OBS! Bookes direkte til Melkevoll Bretun. epost: yoganordfjord@gmail.com

----------------------------------------

PROGRAM: Torsdag  17.00 / Velkommen 18.00 / Middag  19.30 / Vinyasa Yoga og Meditasjon

Fredag  08.00/ Vinyasa Yoga og Meditasjon 18.00/ Middag 19.30 / Yin Yoga og Pranayama

Lørdag  08.00/ Vinyasa yoga og Pranayama   18.00/ Middag 19.30 / Yin Yoga og Mudras

Søndag  09.00-11.00  Indre Ro / Workshop Helgens elementer tvinnes til en helhet. Avslutter med en energi sirkel som forsegler helgens opplevelser og refleksjoner.

TRANSPORT:

Bil Den enkleste måten er å komme hit med bil. Du setter kurs mot Stryn, og deretter videre til Loen, Olden og deretter til Oldedalen og Briksdalsbreen.

Buss Det går buss til Stryn eller Olden. Det går daglige natt- og dagbusser fra Oslo og Bergen. Det tar omtrent 7 timer fra Oslo og 5 fra Bergen.

Fly Nærmeste flyplass er Hovden, Ørsta. Herfra må man ordne transport til Olden eller Stryn.

Billetter

  • Indre Ro / Oldedalen

    YOGAPAKKE: 2250,- - Yogapakken; 6 stk workshops - 3 middager (Torsdag, Fredag, Lørdag) - Sauna og isbad i kulpen. - Gave fra Voya Organic Beauty

    kr 4 050,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page