top of page

tir. 23. jan.

|

Sandefjord

Klassisk Pilates Kurs

Yoga og Pilates er to stiler som komplimenterer hverandre godt!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Klassisk Pilates Kurs
Klassisk Pilates Kurs

Tid og sted

23. jan. 2024, 16:30

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

Klassisk Pilates Kurs   

Med pilates får du skånsom trening som styrker kjernemuskulatur. Dette er perfekt for deg som trenger å forbedre holdningen din, få bedre kontakt med kjernen og styrke kroppen din for andre aktiviteter, som feks. yoga! Yoga og pilates er to stiler som komplimenterer hverandre godt! I pilates utføres øvelser med flere repetisjoner og i et rolig tempo, noe som gir deg en gradvis økt styrke, slik at du kan lettere flyte gjennom yogatimer og kjenne deg mer tilstedet i pusten. 

Pilates + Yoga = Sant!

Styrken fra pilates vil gi deg en ny opplevelse av yoga! Spesielt for deg som ikke har deltatt på teknikk kurs i yoga før, og ønsker å kunne delta på drop inn yogatimer med trygghet. Om du har skader du trener deg opp fra, eller ønsker å øke balansen din, og styrke hele kroppen med lav intensitet, da er pilates supert før du deltar på en yogatime. Yoagens flyt, mykhet og mindfulness lar seg lettere nyte når du kjenner din indre kjerne er vekket med dette pilateskurset.

 Velkommen til Klassisk Pilates kurs! Lekende og utfordrende time som inneholder fokus på teknikk og kordinasjon. Som du nok kjenner fra yoga, er pust og bevegelse harmonert i bevegelsene i pilates også.  Gjennom sakte overganger mellom kontrollerte bevegelser engasjerer og strekker du musklene dine mens du utfordres til å opprettholde balansen. Dette passer for alle- for deg som sitter mye stille, og for deg som har en aktiv hverdag. Pilates vil kontinuerlig utfordre både kroppen og hjernen din, og utvikler deg videre i din yogareise eller i annen treninngsform. 

Kurset passer fra 16 år og oppover, unge og voksne, menn og kvinner- og er også et veldig godt kurs for seniorer med sine enkle og rolige øvelser  "Etter 1 gang, kjenner du forskjell. Etter 10 ganger ser du forskjell. Etter 30 ganger, har du fått en helt ny kropp." -Joseph Pilates-  Påmelding og mer info: www.mynteyoga.no

KURS 10 UKER

Tirsdag / 16.30-17.30

Opphold uke 8, vinterferie og uke 13 påskeferie)

Pris: 2900,-

Bindende påmelding bekreftes ved kjøp av plass. 

____________________________________________________________________________________________________________________ 

INSTRUKTØR I PILATES Monika Szaynok er utdannet innen folkehelse, friluftsliv og idrettsfysiologi med master ved Universitet i Sørøst Norge. Hun er sertifisert klassisk Pilates instruktør i: matwork, Reformer, Ladder Barrel & Spine Corrector gjennom My Pilates Methods School (Polen).  Monika har jobbet som PT og fitness instruktør siden 2015 med mennesker i alle aldre, med ulike mål, kropp og plager. Etter mange års erfaring har hun stor forståelse for folks ulike behov og underviser trygg og tilpasset trening. Hovedområder hun jobbet med er skadeforebyggende effekt av trening og ryggplager, og mobilitet.   Monika har i flere år, med engasjement og hjerte, studert Pilates metoden. Det var egentlig ikke kjærlighet ved første blikk. Det tok tid til å anerkjenne at kroppen vet og kan bevege seg naturlig, men er som regel forstyrret av gamle og uhensiktsmessige bevegelsesmønstre.  I fritiden elsker hun å være ute og utforske bevegelse gjennom naturens elementer. Hoved områder er yoga, klatring, løping ski kjøring og kitesurfing. Og fordi hun driver med disse selv er hun bevisst over hvor godt pilates er til å mestre også på idrettsfronten.  Monika tror på en bærekraftig trening som gir ikke bare svett, blod og tårer men glede og livsvarig effekt. Gjennom sine klasser ønsker hun å formidle bedre forståelse for kroppens potensiale og viktigheten av holistisk samarbeid mellom kropp og sinn. 

Billetter

  • Klassisk Pilates - Vinter 24

    kr 2 900,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page