top of page

ons. 17. jan.

|

Sandefjord

Måneflyt Yogakurs - Intuisjon & Introspeksjon

Månehilsen er motstykket til Solhilsen, og i dette kurset lærer du hele Månesekvensens fire faser som Elisabeth fra Mynte Yoga har skapt. En herlig sekvens som styrker og åpner alle fire sider av kroppen, samt inviterer til introspeksjon og din følte sans.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Måneflyt Yogakurs - Intuisjon & Introspeksjon
Måneflyt Yogakurs - Intuisjon & Introspeksjon

Tid og sted

17. jan. 2024, 19:30 – 31. jan. 2024, 19:30

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

Velkommen til kurset Måneflyt -  Intuisjon og introspeksjon - 10 uker

Månehilsen er den milde motpolen til den kraftige Solhilsen; og i dette kurset lærer du hele Månesekvensens fire faser som Elisabeth fra Mynte Yoga har skapt. Månehilsen finnes i ulike variasjoner, og ble først etablert av en gruppe kvinner på 80-tallet. En sekvens som skulle komplimentere Solhilsen, ivareta kvinnekroppen, deres syklus og den feminine energi. 

Gjennom dette kurset vil du lære en utvidet sekvens som styrker og åpner alle fire sider av kroppen, øvelser som er tilpasset til ulike nivåer og aldre. Kurset passer både for menn og kvinner, og er en perfekt kombinasjon med mer dynamisk yoga eller annen sterk aktivitet.  

Sekvensen går i rolig tempo, med skånsom oppvarming og gradvis økt progresjon med styrke og mykhet. Øvelser gjøres i repetisjoner og/eller lange hold som gir økt forståelse for teknikk samt forbedret styrke. Det er spesielt fokus på å styrke hofter, sete, knær og rygg.

Måneflyt klassene inviterer deg til å reflektere innover på et dypere nivå, gjennom din følte sans, guidet avspenning, affirmasjoner, pust og meditasjon. Ved å tune inn i din energi, ut av det tenkende hodet, og tilbake til den følende kropp, det emosjonelle hjertet og "magefølelsen", din intuisjon. 

KURSETS INNHOLD:

- Månesekvens, fire faser, fysisk øvelser som styrker og mykner hele kroppen. 

- Teori om månens symbolikk i yoga, hvordan følge månens syklus i hverdagen, lære om den subtile energi, lett yogafilosofi. 

- Pust og Meditasjon for indre ro.

- Nettportal med filmer du kan følge hjemme mellom kurskveldene. 

- Lydfiler med pust og meditasjon.

- 3 ekstra drop inn yogatimer til bruk på den åpne timeplanen,  for å kunne ta igjen tapte ved fravær fra kurset eller økt velvære med flere tiere en uke. Disse timene må benyttes under kursperioden.

- Små grupper for mer oppfølging og kvalitet. Maks 12 deltakere. 

- Du får låne alt av utstyr gratis i studio. 

INTRO KLASSER: 

10 + 17.Januar. er det introduksjon og grunnteknikk for kurset. Disse klassene får du GRATIS om du kjøper kurset innen Julaften!

Du kan velge å bare kjøpe intro klassene, for å teste ut, før du kjøper kurset, men du er da ikke garanetert plass på kurset. 

500 kr for intropakken utenom kurset.

Oppstart: 

24. Januar. 2024. ( + 10 og 17.Januar)

Varighet 10 uker. Opphold uke 8 + 9 for vinterferie. 

Pris: 3200,- 

Billetter

  • Måneflyt - Vinter 2024

    kr 2 900,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page