top of page

fre. 17. feb.

|

Sandefjord

Mindful Aften - Yoga & Evening Tea hos Bondens Hage

Velkommen inn i varmen hos Bondens Hage denne vinterkvelden. Her møter du en skjønn atmosfære som gir den perfekte rammen for egentid. Nyt yoga og kveldskos med evening tea.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Mindful Aften - Yoga & Evening Tea hos Bondens Hage
Mindful Aften - Yoga & Evening Tea hos Bondens Hage

Tid og sted

17. feb. 2023, 18:30 – 21:30

Sandefjord, Helgerødveien 111, 3233 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

Velkommen inn i varmen hos Bondens Hage denne vinterkvelden.

I denne unike låven med store vinduer og rustikke atmosfære, møter du den perfekte rammen for en Mindful aften.

Nyt en nærende klasse med Mindful Yoga, med fokus på oppmerksomt nærvær gjennom pust og tilstedeværelse. Gjennom mindful yoga lærer du pusteteknikker som gir indre ro, meditasjon som skaper fokus, og enkle øvelser som gir lett styrke og dyp avspenning. Mindfulness har sine røtter i Buddhistisk filosofi, og er en metode Vesten har omfavnet som et verktøy for å møte tanker og følelser med stødighet. Mindfulness brukes mer og mer innen psykologi, terapi og selvutvikling med gode resultater. Yoga ER mindfulness i praksis, og i denne klassen vil vi ha mer fokus på å veilede sinnet til å være i nuet gjennom enkle øvelser. Et viktig element i mindfulness er å øve medfølelse, og dette vil du nytte av i relasjon til deg selv, og styrke alle dine relasjoner. 

Klassen går i et rolig tempo, med fokus på å kjenne kroppen fremfor å tenke teknisk. Vi øver å være tilstedet i hva vi gjør, observere, akseptere, sanse og være i vår energi. Timen varer ca 2 timer og vi runder av med en meditativ chant som tuner oss inn i felleskap. Etter yoga blir det deilig servering av med Evening tea. 

Den perfekte avslutning på uken er tid for deg selv! 

Velkommen til en Mindful Aften med Mynte Yoga hos hos Bondens Hage.

Hilsen dine vertinner, 

Elisabeth, Mynte Yoga og Helga, Bondens Hage

Dele dette arrangementet

bottom of page