top of page

fre. 01. apr.

|

Sandefjord

Mindful Eating / Raw Fristelser

Lær om Mindful Eating ved å smake på fristelser som gir vann i munnen og vekker sansene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Mindful Eating / Raw Fristelser
Mindful Eating / Raw Fristelser

Tid og sted

01. apr. 2022, 18:30 – 20:30

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

MINDFUL EATING

Velkommen til en aften med introduksjon til mindful eating gjennom enkle øvelser hvor vi nyter hjemmelaget raw kaker, sjokolade og frukt.

Mindful eating handler om å finne tilstedeværelse og lytte til kroppens signaler når vi spiser og forstå hvorfor vi spiser og legge merke til hva vi spiser. Gjennom mindfulnes lærer du å skru av autopiloten og ta mer bevisste valg i ditt kosthold, få bedre forhold til egen kropp, kjenne mer nytelse gjennom mat og gi deg selv forbedret helse.

Denne kvelden skal vi øve oss ved å smake på fristelser som gir vann i munnen og vekker "hjerte-sulten". Du blir servert små desserter og frukt som nytes gjennom guidede øvelser, for å vekke sansene ved å se, lukte og smake maten på en «ny» måte. En viktig effekt av mindful eating er at nervesystemet roes mens du spiser, og kroppen øker sitt opptak av næringsstoffer og fordøyelsen forbedres.

Velkommen til en nydelig kveld for sansing, smak og mindfulness.

NB: Ingredienser i kaker er plantebasert, glutenfrie, laktosefri og vegansk (honning brukes). Det brukes en del nøtter og frø, så ta kontakt ved allergier i forkant for å forhøre deg om noe kan tilpasses. Beskjed om allergier må gis en uke før eventet!

Billetter

  • Mindful Eating

    kr 550,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page