top of page

fre. 13. nov.

|

Mynte Yoga

Sjokolade med Mindfulness

Lær å lage nydelig sjokolade, litt sunnere og mer smakfull. Vi avslutter med en mindfull sjokolade meditasjon.

Registration is Closed
See other events
Sjokolade med Mindfulness
Sjokolade med Mindfulness

Tid og sted

13. nov. 2020, 18:30 – 20:30

Mynte Yoga, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

Kanel, lakris, bringebærfyll, salt karamell, sitron og kokkos, melkesjokolade, nougat, mmm... bare å glede seg! ♥  

Velkommen til en kveld med sjokolade og mindful eating. Elisabeth lager sjokolade til deg, og forklarer om ulike oppskrifter, ingredienser og mindful eating. 

Mindful eating handler om intensjon og bevissthet i hvordan vi spiser, nyte gjennom sansene, forstå følelser som trigger sult og hvordan vi kan få mer kontakt med kroppen. Slik vil du få et bedre forhold til kropp, til mat og et mer bevisst forhold til fristelser. For minful eating handler ikke om å begrense deg, men å skape mer tilstedeværelse i hva du spiser, hvilke ingredienser som er i maten, ta deg tid til å legge omsorg i det du spiser og nyte hver bit. 

PRIS: 490,-

10% rabatt til klippekort kunder, logg inn før du booker. 

Du lærer om tilberedning, bruk av ulike søtningsstoff, hvordan få rett konsistens og smakskombinasjoner.  Vi avslutter kvelden med en mindful øvelse hvor vi nyter det vi har laget sammen under en guidet sjokolade meditasjon.  

SMITTEVÆRN: Grunnet Covid-19 vil det kun være arrangør; Elisabeth, som lager og serverer sjokoladen med nøye håndvask og hygiene. Mye vil være ferdig laget, og noe demonstreres med litt fakta undeveis. Det serveres smaksprøver under meditasjonen, og oppskriftshefte gis ut. Det holdes 1 meter avstand mellom alle deltagere.

NB: Bindende påmelding. Er du forhindre fra å delta grunnet sykdom kan plassen selges til andre av deg selv. Du plikter å informere arrangør hvem som overtar din plass. 

Elisabeth Sørum driver Mynte Yoga i Sandefjord, og har en bachelor i ernæring, og er yogalærer. Med sin kunnskap og kjærlighet for raw-treats, yoga og meditasjon vil hun ta deg med på en fantastisk drømmekveld! 

Velkommen ♥ 

Billetter

  • Sjokolade med Mindfulness

    kr 490,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page