top of page

tir. 16. juni

|

Mynte Yoga

Sjokoladekurs- Mindfulness i hver bit!

Lær å lage nydelig sjokolade, litt sunnere og mer smakfull. Vi avslutter med en mindfull sjokolade meditasjon.

Registration is Closed
See other events
Sjokoladekurs- Mindfulness i hver bit!
Sjokoladekurs- Mindfulness i hver bit!

Tid og sted

16. juni 2020, 06:00

Mynte Yoga, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

Kanel, lakris, bringebærfyll, salt karamell, marsipan, melkesjokolade, kokkocrisp, mmm... bare å glede seg! ♥

24. Januar.2020, kl. 18.00-21.00

Velkommen til et sjokoladekurs, hvor vi lærer å lage sunnere sjokolade, og hvordan vi kan nyte sjokolade med nytelse, mindfullness og god samvittighet.

Mindful eating handler om intensjon og bevissthet i hvordan vi spiser, nyte gjennom sansene, forstå følelser som trigger sult og hvordan vi kan få mer kontakt med kroppen. Slik vil du få et bedre forhold til kropp, til mat og et mer bevisst forhold til  fristelser. For minful eating handler ikke om å begrense deg, men å skape mer tilstedeværelse i hva du spiser, hvilke ingredienser som er i maten, ta deg tid til å legge omsorg i det du spiser og nyte hver bit.

Dette skal vi utforske gjennom å lage og spise sjokolade. De fleste har et forhold til sjokolade, og denne kvelden skal vi virkelig kjenne på hvilke følelser og mekanismer som dukker opp når vi kjenner sjokoladen som smelter på tunga.

Du lærer om tilberedning, bruk av ulike søtningsstoff, hvordan få rett konsistens og smakskombinasjoner. Vi avslutter kvelden med en mindful øvelse hvor vi nyter det vi har laget sammen under en guidet sjokolade meditasjon.

PRIS: 490,-

24. Januar 2020, kl. 18.00-21.00

PÅMELDING Bindende påmelding i VIPPS appen. Gå til kjøp og betal, søk Mynte Yoga / #551301, velg event i meny, legg info i "hjemmelevering" så jeg får din kontaktinfo.

Har du ikke Vipps: send email: mynteye@gmail.com

Elisabeth Sørum driver Mynte Yoga i Sandefjord, og har en bachelor i ernæring, og er yogalærer. Med sin kunnskap og kjærlighet for rå-treats, yoga og meditasjon vil hun ta deg med på en fantastisk drømmekveld!

Velkommen ♥ 

Dele dette arrangementet

bottom of page