top of page

lør. 14. okt.

|

Sandefjord

Sound of Silence - Yoga & Lydbad

Nyt to timer med myk yoga, og dyp avspenning gjennom et lydbad fra Tibetanske syngeboller.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Sound of Silence - Yoga & Lydbad
Sound of Silence - Yoga & Lydbad

Tid og sted

14. okt. 2023, 10:00 – 10:05

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

Velkommen til Sound of Silence, et event av Wanderlust Yoga, med Marita og Sabin. 

2 timer på matta hvor vi faller inn i tilstedeværelse, ro i sinnet og myke øvelser for kroppen. En time med små bevegelser, dype tøy og observasjon av kropp og sinn, etterfulgt av en hel time hvor vi bruker lyd og vibrasjoner for å ta deg inn i i øyeblikkets stillhet av dyp avspenning og indre stillhet. 

 I yogaen fokuserer vi på pust som en grunnstein for å ta deg inn i de ulike posisjonen, individuelle justeringer og fokus på å kultivere det indre livet du ønsker. Ved bruk av håndlagde syngeboller, gong og tinza tar vi deg med på en liten reise inn i nuet. Syngeboller har lenge blitt brukt som en del av kulturen i Nepal, hvor denne tradisjonen og teknikken vi bringer inn til Mynte har sitt opphav fra. Vi ønsker deg velkommen til en opplevelse av hvordan lydfrekvenser og vibrasjoner kan skape ro i en hektisk hverdag. Vi er to yogalærere som er med deg gjennom denne reisen for å kunne gi individuelt fokus fra start til slutt.

 

OM WANDERLUST YOGA:

Marita Liverød

Jeg fullførte min første yogalærer utdanning i India i 2013, og har siden da gjennomført mange flere kurser rundt om i verden. 1400 timer med ATTC, kurser i thai yoga massasje, sound healing, reiki, ayurveda, pranayama med B.N.S. Iyngar m.m. Jeg har en bachelor grad i interkulturell kommunikasjon og en mastergrad i bærekraftig utvikling. Jeg har hatt det store privilegiet å undervise yoga rundt omkring i verden de siste 9 årene, både i Sør – Amerika, Afrika, Asia og Europa, og nå på mitt eget yogaretreat senter i Flatdal, Norge. Jeg har en holistisk tilnærming til yoga og ett stort fokus på å skape tilstedeværelse gjennom de verktøyene yogaen tilbyr, både på og utenfor yogamatta. Pusten har en svært viktig plass i alle timene samt fokus på individuell oppfølging og justeringer.

 

Sabin Shrestha

I grew up in Nepal with a culture embracing the spiritual, and yoga was a natural part of human existence. I studied IT in University, but realized it was not the right path for me. After some time of practicing yoga and spending a lot of time in the Himalayas, I did my yoga teacher training in the birthplace of ashtanga yoga, Mysore in India, finalized in 2017. I continued my courses in Chakra Yoga in Kho Phangan in 2019. I have completed a variety of courses in pranayama, sound healing, Thai Yoga Massage course as well as qualifying as a Himalayas Mountain guide in 2018. My focus in yoga is to create space for silence, focusing your mind by concentrating on your breath and creating awareness on how to align and use your body.

STED: Mynte Yoga, Kongesgate 24, Sandefjord.

TID: Lørdag 14.Oktober, 10.00-12.00

PRIS: Kr 490,-

KJØPS BETINGELSER:

Bindene påmelding ved kjøp av billetter aksepteres ved betaling av din billett. Sykdom eller angring av kjøp gir ingen refusjon. Du kan selge din billett til en venn, men du plikter da å informere arrangør om hvem som kommer i ditt sted. 

Viser til Forbrukerådets side om kultur og idrett:

Det er ikkje angrerett på kjøp av billettar til kultur- eller idrettsarrangement, sjølv om billettane er kjøpte på til dømes internett. Skulle du ombestemme deg etter at kjøpet er gjennomført, kan du altså ikkje krevje pengane igjen, med mindre det følgjer av avtalen du har inngått.

https://www.forbrukerradet.no/forside/varer-og-tjenester/kultur/#det-er-ikkje-angrerett-pa-kjop-av-billettar

Billetter

  • Sound of Silence

    kr 490,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page