top of page

fre. 27. jan.

|

Sandefjord

Vinterhvile - Yoga og Suppe hos Bondens Hage

Velkommen inn i varmen hos Bondens Hage denne vinterkvelden. Her møter du en skjønn atmosfære som gir den perfekte rammen for Vinterhvile med yoga og en varmende suppe som nytes gjennom mindfullness.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Vinterhvile - Yoga og Suppe hos Bondens Hage
Vinterhvile - Yoga og Suppe hos Bondens Hage

Tid og sted

27. jan. 2023, 18:30 – 20:30

Sandefjord, Helgerødveien 111, 3233 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

Velkommen inn i varmen hos Bondens Hage denne vinterkvelden. 

Her møter du en skjønn atmosfære som gir den perfekte rammen for Vinterhvile med yoga og en varmende suppesom nytes gjennom mindfulness.

Vi ruller ut varme ullmatter og rer opp med pledd og puter, så vil Elisabeth fra Mynte Yoga ønsker deg velkommen til Øyeblikket.  Nyt en nærende klasse med Yin Yoga, med fokus på introspeksjon og indre ro. I yin yoga hviler vi inn i dype tøyninger som lindrer spenninger, i kropp og sinn. Yin yoga er Kinesisk medisin sitt svar på yoga, og i denne klassen tar vi for oss vinterens energi; den kjølige, feminine, måne energien som lar oss gå innover i vårt sinn og reflektere.

Yin-øvelser stimulerer det dypere bindevevet, og øvelsene legger forsiktig press (også kjent som aku-press) på visse deler av kroppen vår. Dette trykket og tøyningen stimulerer forskjellige meridianlinjer, som frigjør spenninger og lar energi flyte mentalt og fysisk.  

Du vil kjenne deg dypt avspent og fornyet etter denne klassen. Etter yogaen serveres varm og nærende suppe som nytes i felleskap med hyggelig prat og tid til å senke skuldrene.

Varmt velkommen,

Elisabeth, Mynte Yoga og Helga, Bondens Hage

Billetter

  • Vinterhvile hos Bondens Hage

    Yin Yoga og nærende suppe i lune omgivelser.

    kr 550,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page