top of page

søn. 28. apr.

|

Sandefjord

Yoga for Nybakt Mamma og Gravid Yoga

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Yoga for Nybakt Mamma og Gravid Yoga
Yoga for Nybakt Mamma og Gravid Yoga

Tid og sted

28. apr. 2024, 10:00 – 16:00

Sandefjord, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

Isabelle Aguilera fra Studio Spire kommer til Mynte yoga med sine skjønne eventer for Nybakt Mamma og Gravid Yoga.

Isabelle brenner for kvinnehelse, og har startet flere prosjekter som omhandler mor og barn. Hun ønsker å formidle kunnskap og informasjon om en viktig tid i livet, hvor man er sårbar og nysgjerrig på egen kropp, foreldrerollen, utfordringer/smerter, og om barnet sitt. Hun har undervist, hatt foredrag, treningsgrupper, yogaklasser og workshops om forskjellige temaer innen svangerskap og fødsel.

Nybakt Mamma- Yoga Workshop - Søndag 28.4 / kl.10.00-12.30.

Du har nå brukt ni gode måneder på å gro en liten spire i magen din og det har skjedd store endringer i både kropp og sinn! Dette er en tid for å kjenne etter og begynne i det små.

Hvert enkelt svangerskap er unikt, og derfor finnes det ingen mal eller oppskrift vi kan følge. Etter å selv å fått erfare hvordan det kjennes ut å bære frem et barn, er jeg enda mer trygg på min undervisningsmetode og mine verdier når det kommer til bevegelse,trening og yoga for en mammakropp.

På mine klasser har alltid fokuset vært å få kontakt med bekkenbunn og kjerne, i tillegg til utsatte muskelgrupper. Vi starter med små bevegelser og justeringer og ting går sakte. Du får likevel trent, og ofte blir du støl på helt nye steder! I tillegg vil du få myknet opp områdene som blir såre og stive i den nye og altoppslukende tilværelsen.

Jeg veileder i trening og yoga for deg som nylig har født, hvor fokuset er på å få kontakt med kroppen sin igjen. Områder som er i fokus er bekkenbunn, mage/kjerne, lår/setet, og skuldre/øvre rygg. Vi jobber med pust, kroppsbevissthet og styrke, innenifra og ut!

I tillegg til en deilig Yogaklasse for mamma-kroppen vil det bli et mini-foredrag om det fjerde trimester, mammakroppen, gråt, stress og forventninger.

Viktige temaer for deg som nybakt mamma - det er så lett å miste seg selv og sin identitet i reisen med å bli mamma, uavhengig om det er ditt første eller 5.barn.

En tid for deg selv, din kropp, din pust og din helse <3

Pris: 550kr

Max deltakere: 12 stk

Hvor: Mynte Yoga Sandefjord - påmelding via deres hjemmeside

Gravid Yoga -Workshop - søndag 28.4 / kl. 13.30-16.00

Hvert enkelt svangerskap er unik, på lik linje som hvert menneske og hver kvinne er unik.

Mine yogaklasser for gravide er tilpasset alle de endringene som skjer underveis i et svangerskap, og du vil få gode verktøy å ta med deg både i resten av svangerskapet, men også for tiden etter fødsel, Vi skal jobbe med bekkenbunn og kjernemuskulatur - og riktig aktivering av dette, samt lære forebyggende bevegelser for korsryggsmerter og plager i øvre del av rygg. Pust, tilstedeværelse og kontakt med egen kropp vil også være svært nyttig når det kommer til selve fødselen!

I tillegg til en deilig yogaklasse blir det et miniforedrag etterpå, med fokus på mental helse, forberedelser du kan gjøre for tiden etter fødsel, det fjerde trimester, og generelt om hvordan kropp og sinn henger sammen.

I den tiden du er i nå kreves det så mye av deg hver eneste dag, kroppen går igjennom enorme endringer på veldig kort tid og det er ikke alltid lett å henge med! 

Bli med på en 2,5 timers workshop med GravidYoga og foredrag.

Pris: 550kr

Max deltakere: 12 stk

Hvor: Mynte Yoga Sandefjord - påmelding via deres hjemmeside

Dele dette arrangementet

bottom of page