top of page

man. 24. aug.

|

Kongens gate 24

Yoga- Nybegynner Kurs

Er du nysgjerrig på yoga og har lyst til å begynne? Da er dette kurset en god mulighet til å gi hele deg selv en gave av indre balanse, tilstedeværelse og styrke!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yoga- Nybegynner Kurs
Yoga- Nybegynner Kurs

Tid og sted

24. aug. 2020, 18:00 – 12. okt. 2020, 19:30

Kongens gate 24, Kongens gate 24, 3211 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

Dette kurset går over 8 uker, hvor du lærer grunnleggende yogaøvelser fra Ashtanga yoga, prinsipper fra filosofi, pusteøvelser og meditasjon. Det blir også elementer fra andre yogastiler som yin yoga og vinyasa yoga (yoga flyt), slik at du får ett innblikk i ulike stiler og kan lettere velge din vei videre.  Har du skader eller vondter får du hjelp til å finne alternative øvelser som passer for deg, slik at du alltid kan delta på time, og selv forstå hvordan du kan tilpasse din kropp.

Det blir ekstra fokus på teknikk, slik at du kan mestre og praktisere yoga uten skader.  Passer for alle som er helt ny i yoga eller for de som kanskje har gjort litt fra før, og trenger å friske opp!

Kursdatoer:

24/8, 31/8, 7/9,14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10

Plasser: 8 stk

Utsyr: Du må låne matte fra studioet. IKKe lov å ha med egen.

Ta med. Drikkeflaske, håndkle for svette.

Antrekk: Kle deg i behaglige klær, som tights, sports-bh og en topp som holder seg på plass.

Smittevern: Sett deg nøye inn i regler før ankomst. Les her: https://www.mynteyoga.no/covid-19-info

Oppmøte: 5 min før klassen, hold avstand til hverandre i oppgangen, vær stille i gangen,  kom i tide, klassen starter presis og døren låses.

NB! Bindende påmelding!

Billetter

  • Kjøp plass på kurs!

    10 ukers yogakurs med Elisabeth / Mynte Yoga. 10 uker tilgang til Lytt@Mynte, meditasjoner og øvelser på nett/app du kan benytte hjemme og fordype deg. Bindende kjøp, kan ikke refunderes ved sykdom eller fryses. Arrangør har rett til å avlyse event om nødvendig, i tilfelle vil din påmeldingsavgift refunderes.

    kr 2 200,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page