tor. 28. apr. | Smøla Municipality

Yoga og Padleeventyr på Smøla

Velkommen for yoga- og padlelykke i Havørnens rike. Denne langhelgen skal vi fordype oss i øyeblikket- gjennom yoga og padleturer på Smøla.
Billetter er ikke på salg
Yoga og Padleeventyr på Smøla

Tid og sted

28. apr. 2022, 17:00 – 01. mai 2022, 12:00
Smøla Municipality, Veiholmen

Om arrangementet

Velkommen med på høstens vakreste eventyr! Denne langhelgen skal vi fordype oss i øyeblikket- gjennom yoga og padleturer på Smøla.

HØYDEPUNKTER - Morgen Yoga. - To dagsturer med padling. - Vill og vakker natur. - Havørnsafari i kajakk. - Sjarmerende øykultur. - Værvandring med lokal guide. - Lokal mat, og vegetariske måltider. - Pust og meditasjon.

PÅMELDINGSFRIST  12.August!

Earlybirdpris står kun til 11.Juli.

SMØLA / VEIHOLMEN Nordmøres vakreste skjærgård finner du ytters på Smøla, på Veiholmen, en skatt av et fiskevær. Her finner du sjarmerende rorbuer, fargerike trehus og du kan se havørnen sveve ut mot det flotte fyret. Opplev havets rå natur, med et sjarmerende fiskevær, kultur og historie tilbake til vikingtiden.

YOGA, PUST OG PADLING Hver morgen starter dagen i "Yoganaustet" med Vinyasa Yoga. Naustet fra 1770 tallet gir en rustikk ramme for tilstedeværelse, og store vinduer er satt inn slik at vi nesten kan føle vinden og bølgene inn i rommet.  Yogatimene tilpasses gruppens nivå; du som er nybegynner får god veiledning og modifiserte øvelser. Yogatimene vil forberede kroppen for padleturene, og på padleturer blir det kanskje rom for pust og mindfullness i kajakken eller på et svaberg.  Det blir to dager med padleeventyr! o Første dagen padler vi en kortere tur og lærer litt teknikk/ frisker opp, og padler som en gruppe med sightseeing og kultur. Andre dagen padler vi på eventyr! Turer tilpasses vær og vind og gruppens nivvå. Væretforbehold for programmets innhold.

OVERNATTING / OLSENS PENSJONAT Vi bor sammen i delikate og ærværdige hus på Veiholmen. Her får du virkelig følelsen av det autentiske livet på et fiskevær. Husene er restaurert og flott innredet i dekor og med gode senger. Det er en helt spesiell sjarme i disse husene, og atmosfæren utenfor døren er til å ta å føle på.  Det er delt bad og kjøkken i husene, men eget rom.

TURENS VERT OG VERTINNE Vi er; Robert Sørlie og Elisabeth Sørum. Sammen har vi en lidenskap for padling og yoga- og dette vil vi dele med deg! Robert har mange års erfaring som padleguide, og har tatt med flere grupper på turer rundt Smøla. Han har drevet bedriften Fjordkajakk i flere år med kurs og guidede turer.

Elisabeth er yogalærer, driver Mynte Yoga Studio, arrangerer yogareiser til Norsk natur, og har padlet siden 2015. Hun er nå aktivitetsleder i havpadling og en god assistent for Robert på turen. Sammen tar vi godt vare på deg og viser deg gleden ved padling. Elisabeth er også ernæringsterapeut og har lidenskap for sunn mat, noe hun vil dele med deg på denne turen gjennom måltider som serveres.

Vi gleder oss stort til å invitere deg med på en magisk Septemberhelg med eventyr, kultur og tilstedeværelse med yoga.

Velkommen! Robert og Elisabeth

----------------------------------------

PRIS: 

Book innen 11.Juli: 5550,-

Book fra 12.Juli: 6550,- 

PRIS Inkluderer:  YOGAPROGRAM + PADLETUR + MAT:  ( Inkluderer alt yogautstyr, flott yoganaust ved havet, yogaklasser, to padleturer med kajakker, tørrdrakter, årer og vest.  Mat:  2 x Frokost, selvbetjent og fylt opp i kjøleskap i hvert hus.  2 x Lunsj: Hjemmelaget mat av Elisabeth, pakkes med på tur og nytes i naturen.  2 x middag, hjemmelaget vegetarisk mat av Elisabeth, serveres i yoganaustet. 1 x middag, sjømat levert av Baron Blå Café, lokale råvarer. 1 x brunch nytes i Yoganaustet søndag.

OVERNATTING kommer i tillegg:  -Enkeltrom: kr 800 per person per natt. -Delt dobbeltrom: (twinbeds for gode venner, elle kan trekkes fra hverandre: kr 600 per person per natt. -Dobbeltrom (dobbeltmadrass): kr 1200 per natt per rom

NB! Begrenset romvalg, så vær snar med å booke ønsket rom! For å delta på yogahelgen må du benytte overnatting tilbudt i eventet.

BOOKING av overnatting:  Send epost med forespørsel om ønsket rom, deretter får du tilsendt faktura med bindende booking av ønsket rom.

EPOST: mynteye@gmail.com

KORONAGARANTI det gis refusjon av bookingavgift (minus admin gebyr 300 kr per booking) ved evt. restriksjoner i aktuell kommune som forhindrer gjennomført event.

Dele dette arrangementet