top of page

tor. 28. apr.

|

Smøla Municipality

Yoga og Padleeventyr på Smøla

Velkommen for yoga- og padlelykke i Havørnens rike. Denne langhelgen skal vi fordype oss i øyeblikket- gjennom yoga og padleturer på Smøla.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yoga og Padleeventyr på Smøla

Tid og sted

28. apr. 2022, 17:00 – 01. mai 2022, 12:00

Smøla Municipality, Veiholmen

Om arrangementet

Velkommen med på høstens vakreste eventyr! Denne langhelgen skal vi fordype oss i øyeblikket- gjennom yoga og padleturer på Smøla.

HØYDEPUNKTER - Morgen Yoga. - To dagsturer med padling. - Vill og vakker natur. - Havørnsafari i kajakk. - Sjarmerende øykultur. - Værvandring med lokal guide. - Lokal mat, og vegetariske måltider. - Pust og meditasjon.

SMØLA / VEIHOLMEN Nordmøres vakreste skjærgård finner du ytters på Smøla, på Veiholmen, en skatt av et fiskevær. Her finner du sjarmerende rorbuer, fargerike trehus og du kan se havørnen sveve ut mot det flotte fyret. Opplev havets rå natur, med et sjarmerende fiskevær, kultur og historie tilbake til vikingtiden.

YOGA, PUST OG PADLING Hver morgen starter dagen i "Yoganaustet" med Vinyasa Yoga. Naustet fra 1770 tallet gir en rustikk ramme for tilstedeværelse, og store vinduer er satt inn slik at vi nesten kan føle vinden og bølgene inn i rommet.  Yogatimene tilpasses gruppens nivå; du som er nybegynner får god veiledning og modifiserte øvelser. Yogatimene vil forberede kroppen for padleturene, og på padleturer blir det kanskje rom for pust og mindfullness i kajakken eller på et svaberg.  Det blir to dager med padleeventyr! Første dagen padler vi en kortere tur og lærer litt teknikk/ frisker opp, og padler som en gruppe med sightseeing og kultur. Andre dagen padler vi på eventyr! Turer tilpasses vær og vind og gruppens nivvå. Væretforbehold for programmets innhold.

OVERNATTING / OLSENS PENSJONAT Gjester bor sammen i delikate og ærværdige hus på Veiholmen. Her får du virkelig følelsen av det autentiske livet på et fiskevær. Husene er restaurert og flott innredet i dekor og med gode senger. Det er en helt spesiell sjarme i disse husene, og atmosfæren utenfor døren er til å ta å føle på.  Det er delt bad og kjøkken i husene.

Det er begrenset antall av hvert rom, så vær snar med å booke den pakken du ønsker. 

Les mer om overnatting stedet her: https://veiholmen.com/overnatting-olsen-nstet

TURENS VERT OG VERTINNE Vi er; Robert Sørlie og Elisabeth Sørum. Sammen har vi en lidenskap for padling og yoga- og dette vil vi dele med deg! Robert har mange års erfaring som padleguide, og har tatt med flere grupper på turer rundt Smøla. Han har drevet bedriften Fjordkajakk i flere år med kurs og guidede turer.

Elisabeth er yogalærer, driver Mynte Yoga Studio, arrangerer yogareiser til Norsk natur, og har padlet siden 2015. Hun er nå aktivitetsleder i havpadling og en god assistent for Robert på turen. Sammen tar vi godt vare på deg og viser deg gleden ved padling. Elisabeth er også ernæringsterapeut og har lidenskap for sunn mat, noe hun vil dele med deg på denne turen gjennom måltider som serveres.

Vi gleder oss stort til å invitere deg med på en magisk Vårhelg med eventyr, kultur og tilstedeværelse med yoga.

Velkommen! Robert og Elisabeth

----------------------------------------

PRIS

Book innen 2.02.2022

7900,- pr. persjon i delt dobbeltrom

8900,- pr. persjon i enkeltrom

Ordinærpris etter 02.02.2022

8500,- pr. persjon i delt dobbeltrom

9500,- pr. persjon i enkeltrom

PÅMELDINGSFRIST  17.Mars! 

Påmelding er bindende, anbefaler reiseforsikring ved evt.sykdom. 

Vi tar forbehold om nok deltagere for gjennomføring av helgen, og forbehold om godt nok vær for gjennomføring av padleturer.

Krav for å delta på padleturer: Du må være komfortabel på sjøen, og du bør ha god fysikk og god helse. Det er en fordel å ha kjennskap til padling i kajakk. 

PRIS Inkluderer:  

Overnatting, Mat, Padleturer og Yogaprogram: 

Inkluderer alt yogautstyr, flott yoganaust ved havet, yogaklasser, to padleturer med kajakker, tørrdrakter, årer og vest.  Mat:  2 x Frokost,  2 x Lunsj, 2 x middag + 1 x middag: sjømat levert av Baron Blå Café, lokale råvarer. 1 x vegetar-brunch søndag.

Transport/ reise er IKKE inkludert.

REISEVEI

Du kommer til Smøla med bil via fergesambandet Edøya-Sandvika. Sandvika ligger på Tustna i Aure kommune. Fergeavganger er hver time på dagtid. Du kan også ta hurtigbåtruta Kystekspressen som går mellom Kristiansund og Trondheim. Båten anløper Edøya flere ganger pr dag. Kommer du med bil tar det ca 4 timer å kjøre fra Trondheim og ca. 2.5 timer fra Kristiansund.

Til/fra Kristiansund:  SAS/widerøe til Kvernberget lufthavn. Flybuss eller taxi til sentrum/havna (15 min) og Kystexpressen (hurtigbåt) til Edøy på Smøla (40 minutter). Derfra buss eller taxi til Veidholmen (45 minutter).

Til/fra Trondheim:  SAS/Norwegian/Widerøe til Værnes lufthavn. Flybuss til Sentralstasjon/Hurtigbåtterminal (30 min) og videre med Kystexpressen (hurtigbåt) til Edøy på Smøla (3 timer). Derfra buss eller taxi til Veidholmen (45 minutter).

Du kan også ta toget til Oppdal (og deretter 3 timer med buss til Kristiansund) eller toget til Trondheim Sentralstasjon (hurtigbåtkaia).

Kystekpressen Hurtigbåtrute: https://www.atb.no/getfile.php/1383398-1602664168/Rutetabeller/20-21_bat/AtB_Rute800_805.pdf

Bussruter Edøy-Veidholmen:

Østsiden: https://www.frammr.no/ezflow_mrfylke/view/1117144/831-Ed%C3%B8ya-Straumen-Nordvika-Hopen-Veiholmen+20200817.pdf

Vestsiden: https://www.frammr.no/ezflow_mrfylke/view/1117145/832+Hopen-Straumen+%28Vestsida%29+08.09.20.pdf

Fergeruter Fjord1:

https://www.fjord1.no/Ruteoversikt/Moere-og-Romsdal/Seivika-Toemmervaag

https://www.fjord1.no/Ruteoversikt/Moere-og-Romsdal/Edoeya-Sandvika/

Spørsmål rettes til Elisabeth:

Mob: 458 14 280 / mynteye@gmail.com

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Smøla Helg / Enkeltrom

  kr 8 900,00

  kr 8 900,00

  0

  kr 0,00

 • Smøla Helg / Delt Dobbeltrom

  kr 7 900,00

  Om du vil dele rom med en venn, skriv dette i melding ved booking, evt send epost.

  kr 7 900,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page