top of page

søn. 20. juni

|

Sandefjord

Yoga + Padlekurs

19.Juni er fullbooket, så vi setter opp enda en dag med denne fantastiske kombinasjonen av yoga og padlekurs. Gi deg selv en nydelig sommerdag på vannet i Sandefjords ferieparadis.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yoga + Padlekurs
Yoga + Padlekurs

Tid og sted

20. juni 2021, 09:00 – 17:00 CEST

Sandefjord, Skjellvika, Sandefjord, Norge

Om arrangementet

 Lær å padle i trygge rammer, med mindfullness og tilstedeværelse. Vi padler til en holme for lunsj og meditasjon, samtidig lærer du teknikk og har det gøy. Gjennom padling og yoga gir vi deg det beste av to verdener; ro i sinnet og kontakt med naturen!

HØYDEPUNKTER: - To timer yoga på strand og holme, meditasjon og pust. - Introkurs til padling i vakker skjærgård. - Våtkort for padling - To instruktører som brenner for å dele sin kunnskap med deg. - En herlig dag i naturen. - Ny hobby/ treningsform som kropp og sinn vil elske! - Lær teknikker for å finne ro i hverdagen.

PÅMELDING = BETALING = SIKRET PLASS

------------------------------------------------> OM OSS:

Elisabeth brenner for yoga og padler kajakk, og har selv erfart hvor godt dette er å kombinere. Hun deler sin yoga med deg gjennom dagen for å myke opp kroppen, skape bedre bevegelighet og balanse i kajakken og ikke minst finne den gode pusten. Hun driver Mynte yoga i Sandefjord, et studio med varierte timer og kostholdskurs. Elisabeth er også aktivitetsleder i havpadling og assisterer Tine på dette kurset.

 Tine er en varm og dyktig instruktør som lærer deg grunnleggende teknikk til padling. Tine er super entusiastisk til å formidle padling, og vil garantert overbevise deg om at sommeren 2021 blir et padleeventyr! Denne dagen gir deg kvalifisering til våtkortet, om du velger å gjennomføre velt/ egenredning.

 ------------------------------------------------>

PRIS Kr 1850,- (Inkluderer våtkortet, lån av alt utstyr til padling, kajakk og yoga) STED: Skjellvika badestrand, Sandefjord

Bindende påmelding. KORONAGARANTI om nødvendig settes opp ny dato.

Du er hjertelig velkommen uansett nivå og vi gleder oss til å dele denne dagen med deg!

KONTAKT: Yogainstruktør: Elisabeth Sørum på 45814280 eller send email: mynteye@gmail.com

Kajakkinstruktør: Tine Raisbæk på 99305643 eller send email: post@kajakkpadling.no

Billetter

  • 1850

    Inkluderer våtkort ( ved gjennomført velt i kajakk), lån av kajakk og utstyr, yogapledd og all undervisning.

    kr 1 850,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page