top of page

søn. 03. juli

|

Sandefjord

Yoga & Piknik i Alonsos Hage

Mynte Yoga besøker Alonshusets vakre hage, og inviterer til en skjønn morgenklasse med yoga blandt blomster, urter og duften av sommer. Etter klassen serveres en nærende smoothie og smakfull raw-kake.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yoga & Piknik i Alonsos Hage
Yoga & Piknik i Alonsos Hage

Tid og sted

03. juli 2022, 09:30 – 11:00

Sandefjord, Helgerødveien 140, 3233 Sandefjord, Norway

Om arrangementet

Søndag 3.Juli

YOGA OG PIKNIK I BLOMSTERHAGEN 

Mynte Yoga besøker Alonshusets vakre hage, og inviterer til en skjønn morgenklasse med yoga blandt blomster, urter og duften av sommer.

Etter klassen serveres en nærende smoothie og smakfull raw-kake.

SOLHILSEN 09.30-10.30

Surya Yoga, en herlig varm vinyasa klasse som vekker solens energi (Surya). Kroppen får god sirkulasjon i muskler og vev gjennom rolige og sterke øvelser, for så lande i dype tøyninger som løser opp i spenninger. Klassen avsluttes med pranayama (pust) og Dhyana (meditasjon). Timen passer for nybegynner-øvet, og har et rolig tempo.

MINDFUL MAT 10.30-11.00

Lett servering med nærende smoothie som fyller på energi til cellene, og en nydelig raw-kake som vekker sansene gjennom mindfulness. Når vi legger mindfulness i vår mat og hvordan vi spiser, frydes kropp og sinn og fordøyelsen smiler.

Bli gjerne igjen i Alonsos hage etter eventet. Denne dagen blir det pop-up butikk fra Supergreen vintage og kunstutstilling. Ta en titt i deres hyggebutikk og finn en unik gave, hent inspirasjon til din hage, handle planter eller bare nyt vandring i den frodige hagen.

Les mer her: www.alonsohuset.no

PÅMELDING 

Kr 350,-

Påmelding er bindende og kjøpes direkte hos www.mynteyoga.no

Begrensede plasser, så meld deg på i god tid. Frist 1.Juli!

VED REGN

Om skyene drypper blir eventet flyttet til Mynte Yogas studio i Kongensgate 24, Sandefjord. Der finnes det også grønne planter hengende fra taket, og skyene kan sees gjennom de store vinduene.

Varmt velkommen til en strålende morgen!

Billetter

  • Yoga i Alonsos Hage

    kr 350,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page