top of page

fre. 04. nov.

|

Mynte Yoga

YOGA & VELVÆRE AFTEN

Yoga og Velvære for kropp og sinn med økologisk hudpleie, beroligende dufter og egenmassasje.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YOGA & VELVÆRE AFTEN
YOGA & VELVÆRE AFTEN

Tid og sted

04. nov. 2022, 18:30 – 20:30

Mynte Yoga, Kongens gate 24, Sandefjord, Norway

Om arrangementet

YOGA & VELVÆRE AFTEN   ♡  P R O G R A M  

FREDAG / YOGA & HUDPLEIE / 18.30-20.30

En nydelig kveld med fokus på egenpleie og velvære. 

Gi denne kvelden i gave til deg selv eller en kjær som fortjener å kjenne seg verdsatt. 

Vi starter med  dyp avspenning mot puter, etterfulgt av myke tøyninger med yin yoga hvor vi har pledd og puter pakket rundt kroppen for støtte. Så vil du guides gjennom en selv-massasje med korkballer, og en "spa" behandling på yogamatten med nærende ansiktspleie. Produkter for ansiktspleien er fra prisvinnende Voya, økologisk hudpleie. Du guides gjennom en mindful ansiktsrens med lett ansiktsmassasje, rensebalm og en reparerende ansiktsmaske som nærer huden mens du hviler tilbake mot putene i shavasana.

Avsluttes med en kopp søt kamillete fra Voya.

✨ PRIS :  650 kr                       

✨ Ink. lån av yogamatte, puter, pledd, terapi-baller, blokker

✨ Hudpleie produkter fra Voya og servering av alge-te med kamille

✨ Gave fra Voya, ( Verdi ca. 200,-)

✨ Kle deg i varme og behagelige klær.

✨ Velkommen både damer og herrer -  til en kveld med Yoga & Velvære✨ 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Elisabeth Sørum, ansiktet bak Mynte Yoga, har flere års erfaring som yogalærer, kostholdsveileder og event planlegger. Hun har jobbet på spa og velvære bransjen i flere år og har en forkjærlighet for å velvære ritualer du kan berike livet ditt med. Hennes events for yoga og velvære, og yogareiser i Norge er blitt svært populære. Elisabeth gleder seg til å gi fra hjertet når du møter opp på yogamatta, og dele mindfullness med deg. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voya Organic Beauty bidrar med nydelige produkter til dette eventet. Voya er prisvinnende økologisk hudpleie med fokus på bærekraft og naturlige ingredienser som nærer og gir velvære.

NB: Alle påmeldinger er bindende og dette aksepteres ved kjøp. Det er ingen refusjon ved sykdom eller andre hendelser som forhindrer deg fra å delta. Det er mulig å gi plassen til noen andre.

Billetter

  • Yoga & Velvære Spa / 4.11

    Alle påmeldinger er bindende og dette aksepteres ved kjøp. Det er ingen refusjon ved sykdom eller andre hendelser som forhindrer deg fra å delta. Det er mulig å gi plassen til noen andre.

    kr 650,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page