top of page

man. 15. aug.

|

Oldedalen

Yogadrøm i Oldedalen

Nyt en liten Drømmeuke med holistisk yoga som vekker kropp og sinn. Sammen drar vi ut på eventyr i fortryllende Oldedalen!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yogadrøm i Oldedalen
Yogadrøm i Oldedalen

Tid og sted

15. aug. 2022, 15:00 – 20. aug. 2022, 00:00

Oldedalen, Sekundær Fylkesvei 724 9, Oldedalsvegen 2167, 6791 Oldedalen, Norway

Om arrangementet

Fortryllende Oldedalen venter på deg!

Innerst i Stryn finner vi en vakker Yogaoase bygget av bautasteiner, tre og glassvinduer - Blåfjellshallen heter den! 

Yogahallen er omkranset av glitrende tinder, Jostedalsbreen, iskalde fossefall, smaragdgrønne Oldedalsvattnet, og en indre ro du har lengtet etter. Her finner vi tilbake til oss selv, gjennom yoga, pust og meditasjon.

Hver morgen starter med Vinyasa Krama yogapraksis som vekker kropp og sinn, før vi sammen drar ut på eventyr i den mest eventyrlige vandredalen i Norge. Vegetariske middager nytes i felleskap og hver kveld finner vi roen med Yin Yoga, lys-meditasjon og Yoga Nidra.

Vi bor i komfortable hytter på Melkevoll Bretun, som er plassert innerst i Stryn, i Oldedalen. Rett ved inngangen til Jostedalsbreen Nasjonalpark og brearmen Briksdalsbreen. Stedet er bygget i pakt med naturen, og med turstier og utsiktspunkt rundt Bretunet. Her er også mulig å buldre/ klatre på steinene, ta sauna og isbad i brevann- kulpen, eller nyte livet med utsikt mot fjell, store fosser og breer. Her finner du tilbake til pust og sjel ♡

Retreatet arrangeres av Elisabeth Sørum fra Mynte Yoga. Yogalærer med mange års erfaring, med sertifisering innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Uniao Yoga Flow og Yin Yoga. Hun har arrangert yoga retreats i Norge siden 2016 og har et hjerte for kombinasjonen av yoga, natur og sunn mat.

HØYDEPUNKTER

♡ Vinyasa Yoga.

♡ Meditasjon.

♡ Pranayama. Eldgamle pusteteknikker.

♡ Kveld i steinalderhula, med middag og lys-meditasjon.

♡ Isbad og/eller varme i saunaen

♡ Mulighet for Padletur på Oldevatnet

♡ Vandring til Briksdalsbreen

♡ Vandring til Brenndalsbreen i en vakker dal.

♡ Tid til å puste, hvile eller tid til å utforske naturen.

♡ Vegetarisk mat.

♡Gavekit fra Voya Beauty, økologisk hudpleie

♡Lytt@Mynte , 1 måned tilgang til online lydfiler med meditasjon, pusteteknikker og guidet avspenning.

PRIS

Enkeltrom: 9450,- 

Dobbeltrom: 9000,- (1 person)

Sov i Telt: 8500,-

Ta med eget telt og sett opp på den koselige campingen som har mange flotte plasser under fossen, ved en kampstein eller ved steinalderhula. Felles annlegg med dusj/toalett/sauna og felles kjøkkenhus med peishytta, glasstak så du ser fossen og åpent ildsted. En campingplass som minner om Hobbitun fra Ringenes Herre!

PROGRAM

Ankomst: Mandag 15.August, Kl. 15.00

Avreise: Lørdag 20.August, Kl. 12.00

Slik kan en dag i din drømmeferie se ut:

- 08.00 Smoothie

- Morgen Yoga / 2 timer holsistisk praksis. Pranayama, Vinyasa Yoga, Chakra affirmasjon og avspenning.

- 10.00 Frokosttid

- 11.30 Felles aktivitet / Padletur, vandretur, fjelltur med meditasjon i naturen. Lunsj medbrakt.

- 19.00 Middag

- 20.00 Yin Yoga / Yoga Nidra i Blåfjellshallen.

LES MER OM TURENS DETALJER

VINYASA KRAMA YOGA 

Vinyasa Krama yoga har fokus på å skape en "klok porgesjon" gjenom timene, og gjennom disse 5 dagene. Hver øvelse forberder for den neste øvelsen, og hver dag forbereder for den neste dagen. Du vil lære en fast seksvens som oppvarming, deretter tar vi for oss ulike tema hver dag vi fordyper oss i, og etter 5 dager vil du kjenne at hele kroppen har fått oppmerksomhet. Vinyasa Yoga er en stil hvor bevegelser følger pustens rytme. Hver klasse vil bygges rundt et tema, hvor vi gradvis fordyper øvelsene, så vi med trygghet skaper mer styrke og mer mykhet i kroppen. Hver time flyter i et rolig tempo til musikk, vekslende mellom sterke og hvilende øvelser i en myk dans. Slik vekkes og hviles nervesystemet for en indre balansering. Vi møter dagen med en holistisk tilnærming, ved å se kropp, sinn og sjel som en helhet, vi vil praktisere pranayama, styrkende vinyasa, myk yin, meditasjon og avspenning. To timer kan høres mye ut for deg som ikke har gjort så mye yoga, men det er god balanse mellom bevegelse og hvile- så timen passer for deg som er helt ny også, og du vil kjenne deg både avspent og våken etter timen. Har du god erfaring med yoga så vil du også finne ny vekst og få de utfordringer du er klar for.

YIN YOGA / YOGA NIDRA

Yin yoga inviterer til å gi slipp i kropp og sinn. Smelte ned mot puter og pledd, skape dype pust som lindrer spenninger og myker opp kroppen. Gjennom lange hold i hver øvelse finnes det tid til å finne mykhet og ro- en yogastil som er spesielt nærende etter en dag med vandring i fjell og daler. 

Yoga nidra, betyr yogisk søvn; her guides du inn i dyp avspenning som lar deg sveve mellom våken og hvilende tilstand. I hver Yoga Nidra inviteres du til å nære en affirmasjon som styrker ditt indre, og løser opp tankemølsntre som har satt seg fast. Du våkner fornyet med en dyp indre ro.

PRANAYAMA

Eldgammel yogiske teknikker som forbereder for meditasjon ved å roe nervesystemet, øver kontroll over emosjoner, stilner sinnet, samt renser bihuler og lunger. Du lærer ulike teknikker som du vil kunne ta med deg inn i hverdagen for stresshåndtering, dypere søvn og økt fokus på jobb og i hverdagen.

MEDITASJON

Ulike teknikker introduseres under retreatet, med grunnsten i Buddhistisk Samatha meditasjon. Meditasjon er øvelse i å stillne sinnet; ved å flytte fokus til en lyd, lys, pusten eller et mantra kan meditasjon oppnås ved repeterende praksis. Vi lærer Japamantra meditasjon, Tratak meditasjon med lys og Visualiserende meditasjon. 

VANDRING / FJELLTUR / PADLING

Det blir flere guidede vandreturer med lavterskel nivvå slik at alle kan være med, og vi finner magiske fossefall hvor vi kan meditere og nyte naturens øyeblikk. Det legges opp til dager med mer tid til turer på egenhånd om noen vil begi seg ut på mer strabasiøse turer som Skåla, eller bare ta seg en hviledag for seg selv. Padleturer koster ekstra for de som ønsker å bli med, dette bookes på forespørsel. Elisabeth er sertifisert padleguide og vil ta dere med på en trygg tur på magiske Oldevatnet, avsluttes med sauna og bad i vannet.

MÅLTIDER

Inkludert i prispakken er kun middager og morgensmoothie. 

Det serveres vegetariske måltider som nytes i felleskap.

Alle andre måltider handles inn selv og lages på eget kjøkken i hytter. Forslag til sunne salater eller yogagrøt sendes ut i forkant av turen. Slik får du sunnspirasjon til et nærende kosthold under din drømmeferie. 

Husk å pakke matboks for salaten til turen!

HYTTER

Hytter med tre enkeltrom/ dobble soverom. Ny renoverte bad med dusj/wc, kjøkken med allt utstyr, peis og terasse.

Det er en liten hytte med to senger tilgjengelig også. Ta kontakt for booking av denne. 

Inkludert sengetøy, håndkle +1 håndklebytte.

Vask ut av hytte selv, eller bestilles ekstra. 

TRANSPORT:

Bil er den enkleste måten er å reise hit, men det går også buss som stopper i Stryn. Du setter kurs mot Stryn, og deretter videre til Loen, Olden og deretter til Oldedalen og Briksdalsbreen.

Det går buss til Stryn eller Olden. Det går daglige natt- og dagbusser fra Oslo og Bergen. Det tar omtrent 7 timer fra Oslo og 5 fra Bergen.

Nærmeste flyplass er Hovden, Ørsta. Herfra må man ordne transport til Olden eller Stryn.

Ved behov for henting i Stryn ta kontakt i god tid. 

Billetter

 • Enkeltrom

  kr 9 450,00
  Utsolgt
 • Mini hytte 2 person

  Mini hytten er for 2 personer, må bookes sammen med en venn/partner, og du må sende melding om hvem du booker og skal dele rom sammen med.

  kr 18 000,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page