top of page
yin%2520mudra_edited_edited.jpg

Atha Yoga Anushasanam; 
Nå starter læren om Yoga

Denne setningen kommer fra Yoga Sutras som er en gammel tekst som setter yoga i system. I denne teksten fortelles lite om den fysiske yoga som praktiseres i Vesten i dag, men mest om den yoga vi praktiserer i sinnet vårt. Hvordan se innover, hvordan møte indre konflikter, og ytre utfordringer, hvordan skape lykke i eget liv. For det er det vi alle søker; lykke i form av god helse, kjærlighet, trygghet og indre ro. Yoga kan være et verktøy for livssmestring om du ønsker det, eller kanskje bare en herlig måte å trene kroppen sterk, myk og avspent. Uansett hva du søker gjennom yoga finner du det hos Mynte Yoga!

Derfor elsker vi Yoga!

Øvelsene løser opp spenninger og gir dyp avspenning. Vi sover bedre, får mer overskudd og reduserer stress. Pusten kjennes dypere, roligere og fokus øker- livet kjennes lettere! Det er starten på et lykkeligere liv, da mindre stress gir flere smil og bedre helse. Og øvelsen gir deg en sterk kjerne, forebygger for feilbelastninger og gir mestring. 

Det er ulike stiler av yoga å velge i og du finner helt sikkert en form du vil like hos oss.

Ta en titt på de ulike klassene under.

Om Shanti,

Elisabeth

Helt ny til yoga?

 

Pust & Prøv 

Alle nye kunder kan nå prøve ut klassene til intro-pris.

Kun 750,-  for 5 klasser!

(Varighet 1 måned fra kjøpsdato,

kun 1 kjøp per kunde)

Yoga Stiler

20181005_192849.jpg

Yin Yoga

Hvile og Dyp Stretching

Hvilende øvelser med fokus på avspenning for å myke opp i spenninger. Yin yoga er basert på Kinesisk medisin, hvor vi jobber med energilinjer i kroppen som sitter i bindevevet, der hvor mye av spenninger og sykdom sitter. Pusten er nøkkelen til avspenning og du guides gjennom pusteøvelser, meditasjon og avspenning. Vi hviler lenge i hver stilling, og gir kroppen tid til å gi slipp. Det brukes puter og pledd under timen. Ta med et rent putetrekk og ditt eget pledd. (covid-19 hensyn <3 )

Passer for: Nybegynner-øvet. Du som har behov for å redusere stress og spenninger og øve tilstedeværelse og kontakt med pusten.

Yogalærer: Elisabeth

Musikk: Ja

Klippekort og Drop-inn

60007886_2392794990939294_499747529680748544_n.jpg

Mindful Yoga

Tilstedet i øyeblikket

Mindful yoga øver oppmerksomt nærvær i øyeblikket. Du guides inn i ulike mindfulness teknikker for å lande på yogamatta. Deretter finner vi styrke i enkle øvelser, og et rolig tempo som gir deg tid til å få kontakt i hver øvelse. Timen avsluttes med elementer av Yin yoga, pust, meditasjon for indre hvile.

Passer for: Alle

Lærer: Elisabeth

Musikk: Ja

Klippekort eller Drop-inn

20200103_144218.jpg

Vinyasa Yoga

Flyt, Pust og Variasjon

Vinyasa betyr pust i bevegelse, og gjennom disse klassene får du bevege deg til rytmen av din pust. Timen starter med pust og meditasjon, og den fysiske sekvensen har en jevn flyt med sterke, og myke elementer. Det er variasjon på hver time, med ulike tema som feks. rygg, ben,  kjerne nakke etc. Det er en fordel å ha litt kjennskap til yogaøvelser for å kunne følge flyten. Det blir gitt mindre verbale justeringer under de flytende timene. Det gis modifiserte øvelser til deg som har behov, men du bør kunne stå på knærne (uten smerter) for å kunne følge timen.

Myk Vinyasa har fokus på mobilitet og dype tøyninger, mens Sterk vinyasa klassen har fokus på å bygge styrke i kropp og sinn. 

Passer for: Deg som liker å bli varm, sterk og ønsker å kjenne deg gjennomtrent i kroppen etter timen.  Du må kunne stå på knær uten problemer.

Lærer: Elisabeth
Musikk: Ja

Drop- inn og Klippekort

IMG_2620.jpg

Ashtanga Vinyasa Yoga

Styrke, Smidighet og Struktur

Tradisjonell yoga som følger en fast sekvens. Styrke, fokus, pust og mykhet møtes gjennom en sterk time. Du kjenner raskt progresjon med denne yogastilen og med tiden oppleves sekvensen som meditasjon i bevegelse. Ved å lære sekvensen har du alltid et verktøy i hverdagen tilgjengelig. Ashtanga yoga 60 min tar for seg halve serien, en fin start for nybegynnere. Disse kursene er for deg som ønsker å lære en yogastil du blir selvstendige i og kan ha med deg resten av livet.

Passer for: Alle som ønsker å bli varm, sterk og skape endring i livet. 

Lærer: Elisabeth og Cecilie

Musikk: Nei

Kun kurs, lukket gruppe, som  du følger fast over uker.

istockphoto-1098208926-612x612.jpg

Yoga Spa

Hvilende Yin, Massasje, Avspenning og Yoga Nidra

Yoga Spa er en rolig klasse som gir n ydelig avspenning med elementer som; yin yoga, restorative yoga, hvilende pust, yoga nidra eller kroppsscanning (guidet avspenning) og det aller beste- massasje! Som lett nakke- og hodebunnsmassasje eller triggerpunkt massasje med korkballer. Det er mer «hands on» for dypere hvile og opplevelse av hvile og velvære. Hvilke teknikker timen inneholder vil variere ut i fra hvilken lærer som holder timen. Det brukes eteriske oljer for duft, og massasje oljer til hud. Det vil alltid være rolig tempo. 

Passer for: Alle

Lærer: Rullerende lærer (Elisabeth og Tale)
Musikk: Ja

Klippekort og Drop-inn

.

bottom of page