top of page

tor. 29. jul.

|

Kjepsovegen

Pust og Padleeventyr 2021 ♡ Hardanger ♡

Se frem mot lysere tider, vakker natur, fossefall og en reise i sinnet. Yoga og padletur til magiske Hardangerfjordens skjulte perler. Bli med for uforglemmelige øyeblikk!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Pust og Padleeventyr 2021 ♡ Hardanger ♡

Tid og sted

29. jul. 2021, 17:00 – 01. aug. 2021, 13:00

Kjepsovegen, Kjepsovegen, 5614 Ålvik, Norway

Om arrangementet

Fjerde året på rad inviteres du med for en helt unik sommerhelg ♡

Du våkner opp til yoga med utsikt til nydelig fjord og fjell. Etter morgen yoga løper vi ned til stranden for et frisk fjord-bad og tusler så tilbake til huset for en sunn og hjemmelaget frokost. Så pakker vi sekken, tar frem padleåren og legger ut på eventyr. Sammen skal vi utforske Fyksesund og Osafjorden i Hardanger, med tilstedeværelse, pust og meditasjon. Padlende gjennom fjorder med mektige fjell og fossefall, lyttende til stillhet og tilstedeværelse gjennom yoga i vakker natur. Denne helgen gir deg alt kropp og sjel trenger!

JULEPRIS: 5990,- Kjøp plass innen 31.12.20

ORDINÆRPRIS: 6650,-

Pris med alle måltider, overnatting, yoga og aktiviteter: (Prisen inkluderer ikke: fly eller annen transport.)

BINDENDE PÅMELDING Du får tilsendt pakkeliste og komplett program nærmere turen.

NB. PÅMELDING ER BINDENDE, ANBEFALER REISEFORSIKRING! HUSK EGEN HELSE/ULYKKE/REISEFORSIKRING.

KORONAVETTREGLER: Oppdateres etter gjeldende dato i forkant av turen og sendes ut i infoskriv. Ved evt avlyst tur grunnet restriksjoner ( senest en uke før) vil betalt beløp refunderes. 

SPØRSMÅL SEND EMAIL: mynteye@gmail.com

HØYDEPUNKTER: - 3 netter med kost og losji - Morgen yoga og meditasjon i naturen. - 2 dagsturer med Padling i vakker natur. - Yoga fordypning ved fjorden - To instruktører som brenner for å dele kunnskap med deg. - Naturopplevelser og mestring. - Tilstedeværelse og hvile for sjelen. - Sunn hjemmelaget mat. - Overnatting med fantastiske omgivelser. - Minner for livet!

Kom alene, inviter med en venn eller kjær, møt nye venner, vær i øyeblikket og få nye fantastiske minner.

NIVÅ: Alle aldre og nivå, men forbehold om å være i god nok fysisk form til å delta på to fulle dager med padling.

Både padling og yoga, nybegynner eller øvet. Du trenger ingen forkunnskaper og du vil lære og oppleve masse som nybegynner og som øvet. Padling er fysisk krevende, men vi legger opp til turpadling i rolig, men effektivt tempo. Det blir flere småpauser underveis og en lengre lunsjpause på turene.

NB! Du må selv avgjøre om du er i god nok fysisk form for å delta, du deltar på eget ansvar både på yoga og padling.

-----------------------------------------------------------------------------

YOGA: Elisabeth har mange års erfaring som instruktør i Ashtanga, vinyasa og yin yoga. Hun tar deg med på styrkende morgenyoga som forbereder kroppen for padling, det blir elementer av meditasjon og pust på dagsturene med padling og rolig yin på kvelden før du sovner. Helgen avsluttes med en lengre yogaøkt som tvinner sammen helgens elementer. Les mer om Elisabeth <> https://www.facebook.com/mynteye/

PADLING: Tine er en dedikert padleinstruktør som guider deg gjennom padleturene trygt. Det blir to dager med padling i ulike områder med vakker natur og nivvået passer for nybegynner - øvet. Det blir tur-tempo med fokus på tilstedeværelse i naturen. Elisabeth er med som støtteguide og passer på at alle har en herlig tur. Les mer om Tine <> https://www.facebook.com/KajakkpadlingogReiseliv

MAT: Du får frokost, lunsj og middag inkludert, samt hjemmelaget desser og treats. Alle måltider er vegetariske.

OVERNATTING   Kjepso Floten som ligger i Kvam, Hardanger, er nøye utvalgt for anledningen, og her får du følelsen av å komme "hjem" til deg selv. Dette er et sjarmerende og rustikt sted, hvor du kan sitte ved fjorden med føttene i vannet, nyte en kopp te i ildshuset, varme deg ved bålet om kvelden til sang og musikk eller tusle en tur alene til stranden. Du vil få egen seng, men kunne dele rom med andre. Rom blir fordelt av arrangør.

Hytte:

Rom 1: En dobbeltseng + enkeltseng, to personer eller tre fra samme kohort.

Rom 2: En dobbeltseng + enkeltseng, to personer eller tre fra samme kohort.

Rom 3: Flermannsrom: Fire personer.

Hovedhus:

Rom 4: Dobbeltseng, to personer fra samme kohort, eller en person.

Rom 5: To enkeltsenger

Se link under for nærmere beskrivelse av overnattingstedet.

ANKOMST: Det er lett å reise hit! Med fly eller tog til Bergen, tog og buss til Voss. Buss fra Voss direkte til Kjepso Floten, 15 min gange til huset fra busspass. Egen bil går også fint!

TRANSPORT: Kjepso Floten som ligg i Kvam herad 10 mil fra Bergen og 4 mil fra Voss. ( tog Oslo Voss 5-6 timer). Fra Bergen: Buss eller tog til Voss Fra Oslo: Tog til Voss. Fra Voss: Buss nesten helt til døren.

Les mer <> https://www.airbnb.com/rooms/11651089 <> http://kjepsofloten.no/kjepsofloten.no/Utleige.html

UTSTYR: Alt av utstyr til yoga og padling er inkludert i prisen. Pakkeliste tilsendes ved påmelding.

Velkommen med på eventyr, sommeren 2021

Alt godt, Elisabeth og Tine

Dele dette arrangementet

bottom of page