top of page

Månedens Yoga Smil

Hver måned møter du Mynte Yogas flotte yogaelever.

Les om deres yogareise og bli inspirert!

4ECC6AAA-C0DD-495C-8998-ED16C55CC57C.jpg

Liv Birketveit

88 år

Først ut er herlig Liv Birketvedt fra Asker. Liv er 88 år, er mykere enn de fleste, ja hun kan gå i spagaten og kan brette seg i to!

Terje Brand

Månedens Yogasmil

 

 

I november er det menn sin tur til å løftes litt frem; Movember, Farsdag og Mannedagen finner vi denne tiden. Så det passet jo perfekt å ta en prat med Wing Chun mester Terje etter en klasse med morgenyoga.

 

Wing Chun hva sa du? Terje har trent siden barndom og startet tidlig med kampsort som Judo, Jiujitsu, og senere Wing Chun, en Kinesisk kampsort. Han trente kampsporten fem år i Australia og ble sertifisert Mester med høyest grad i Europa, for så starte sin egen skole som han drev i Oslo. Som familiefar og dagligleder i et drifts selskap er det ikke tid til å ha skolen lenger, men han trener fortsatt kampsporten selv. Han gjør også styrketrening, og er trener for en liten gruppe med allsidig utetrening hver uke. 

 

Yoga startet han med for rundt ett år siden, da hans søster inviterte han med på morgenyoga og kaffe før arbeidsdagen. Det falt i stor smak å starte dagen med yoga, og han er blitt en av de ivrigste yogiene hos Mynte Yoga.

Han synes yoga gir en indre ro som gjør godt å ha med seg i hverdagen, samtidig komplimenterer yoga den mer kraftfulle treningen han utøver med mobilitet og smidighet fra yoga. Som voksen er det og godt med en skånsom trenin og øker sirkulasjonen i kroppen, og han har kjent at han restituerer bedre etter styrketrening nå som han har startet med yoga. Og det aller beste er den indre roen etter en time!

 

Terje liker en variert yogapraksis, hvor man kjenner varme og styrke, i kombinasjon med pust og mykhet. Han sier: «Yoga passer for alle, for man kan selv tilpasse til egen kropp og det er så fint med timene hos Elisabeth, hun er en lærer som er trygg i yogaen sin, og lager et godt rom hvor yoga handler om sin egen reise og ikke prestasjon. Jeg har vært innom flere yogastudioer, og det er stor forskjell på yogalærere. Yoga har gitt meg en fin måte og finne ro og avspenning også, og jeg kan anbefale det på det varmeste!» 

 

Han bruker nå yoga i hverdagen, 15 minutter hver morgen. Han har et fast program med pusteeøvelser, noen sittende øvelser som tøyer ryggraden alle retninger, bordet som åpner skuldre og bryst, liggende twist og til slutt skulderstående. 

Sammen med sin søster kommer de jevnlig på morgenyoga og starter dagen med mykhet og mindfulness før arbeidsdagen starter. 

 

Tusen takk Terje for gode ord, og at du er med å skaper Yogaglede hos Mynte Yoga. Du viser vei til yoga for flere menn, og viser at yoga absolutt ikke bare er for tøyelige damer, men også barske menn!

 

 

Namaste,

123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
IMG_7816.heic
145588B7-30C7-4B0F-A50E-A5C2543A93CD.jpg

Tess Brown

Office Manager

Write a bio for each team member. Make it short and informative to keep your visitors engaged.

123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Lisa Rose

Product Manager

Write a bio for each team member. Make it short and informative to keep your visitors engaged.

123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
1DB0C4B5-5B06-4CBE-BC4C-C231DBAA2AF7.jpg
bottom of page